CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyttige adapter til fjederforgafler

Accu Fill og AirPort 90

Klokken er mange og gutterne står og venter men du skal lige have lidt luft i affjedringspatronen. Puff siger det og luften fiser ud, da du tager pumpen af og du kan starte forfra. Men der er en løsning, skynd dig at læse videre.

Air Port 90
Er tænkt til de mange fuldtaffjederde MTB med fjederelementer som sidder på meget ufremkommelige steder. Den lille vinkeladaptor er lavet i messing. Først skrues den på ventilen.  Så skrues punpen på vinkelstykket og der åbnes for ventilen med den lille fingerskrue. Herefter pumpes elemetet op og ventilen lukkes igen med fingerskruen. Pumpen skrues af og herefter selve adaptoren. Hvis den ellers ikke sidder ivejen kan du roligt lade adaptoren sidde på hele tiden.  Der medfølger en ekstra O-ring.
Air port kan ikke komme på en ventil til Cannondales Head Shok da den sidder i bunden af forgaflen hvor den fylder for meget.
Pris 29,- Euro

Acu Fill
Denne lille adaptor består af to dele i aluminium. Inden montering skilles de ad. Den store part skrues på ventilhovedet og den lille på pumpen. Herefter skubbes de to dele sammen. De bliver holdt tætte af to små O ringe, som det er  en god ide at gi lidt fedt engang imellem.  Herefter pumpes elementet op og de to dele trækkes fra hinanden. Herefter kan de skrues af henholsvis pumpe og ventil.
Alu Fill passer lige godt til fjederforgafler som til bagaffjedringselementer.
Pris 12,- US $

Konklusion
Disse to nyttige dimser burde være standardtilbehør i enhver mountainbikes værktøjskasse. Specielt den simple Acu Fill overbeviser da den også kan bruges på Head Shok forgaflerne.

Acu Fill

Air Port

www.reset-racing.de
www.risseracing.com/

CYKELPORTALEN