CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velorbis Mobii er en ny funktionel og brugervenlig designladcykel med et væld af anvendelsesmuligheder til bl.a. transport af børn eller som cargo ladcykel til...
36_velorbis_eTrike
Velorbis Mobii er en ny funktionel og brugervenlig designladcykel med et væld af anvendelsesmuligheder til bl.a. transport af børn eller som cargo ladcykel til din virksomhed. Det er lykkedes med denne transportcykel at kombinere høj kvalitet, høj funktionalitet og iøjnefaldende design i en perfekt balance. Kvalitetscyklen er håndbygget i Danmark.Triken kan fås med 2 forskellige børnekasser og er designet til den trendy børnefamilie og kvalitetscyklen er som standard udstyret med stærke dobbeltbundede aluminiumsfælge, skivebremser på forhjulene med integreret parkeringsbremse, fodbremse, SRAM 5-gears eller 7-gears hjulnav, meget kraftige lukkede vedligeholdelsesfri kuglelejeføringer i såvel forbro som styretøj. Dette giver en høj lasteevne på op til 100 kg såvel som en let og behagelig styring. Kvalitetsladcyklen har inden for sin klasse en meget lille venderadius. Som en nyhed kan vi nu tilbyde Mobii ladcyklen med komplet indbygget elmotor (250w) og batterier.

Kassen er som standard opbygget i kraftig brandhæmmende og UV stabil polyethylen. Alle komponenter er godkendt i henhold til RoHs direktivet. Kassen bygges i 2 modeller til børnetransport – Én lille kasse til 2 børn og en stor kasse til 4 børn. Begge kasser er høje, behagelige og driftssikre børn op til 8 år. I kassen med 2 børn kan der monteret en polstret børnebænk til 2 personer samt tilhørende ryglæn. Ligeledes kan man fjerne bænken og placere jeres egen barnestol. I kassen til 4 børn som er længere er der mulighed for at montere 2 klapsæder og tilhørende sæderyg til 2 børn ekstra.

mobii_6

Transportkassen til børn omslutter og beskytter børnene og yder en ekstra sikkerhed, idet rammen er opbygget som en lukket forstærket ramme uden hjørner. Til begge kasser findes et bredt udvalg af udstyr. Vi har bl.a. udviklet en smart kaleche som kan monteret på under et minut Kalechen placeres elegant i kassen når den ikke er i brug.

Cykelstellet på denne design-ladcykel er opbygget af kraftige kvalitetsstålrør, men grundet ladcyklens  unikke stelkonstruktion er trikens egenvægt usædvanlig lav. En stiv stelkonstruktion giver optimal energiudnyttelse og en let fremdrift. Transportcyklens konstruktion medfører brugervenlig indstigningshøjde, lav lastehøjde og god stabilitet, hvilket er altafgørende kriterier for ladcykler. Stellet har endvidere fået en grundig forbehandling og en stærk pulverlakering.  Stellet kan bestilles i specialfarver.

Kassen bygges i 3 modeller – Én lille kasse (h: 40 cm x b: 60 cm x l: 79 cm) til små transportbehov, en mellemstor kasse (h: 52 cm x b: 60 cm x l: 79 cm) til større transportbehov samt en meget rummelig kasse (h: 53 cm x b: 60 cm x l: 90 cm) til de helt store transporter. Til alle transportkasser findes et bredt udvalg af udstyr. Vi har bl.a. udviklet en smart kaleche som kan monteret på under et minut Kalechen placeres elegant i kassen når den ikke er i brug. Ønsker man en mindre løsning har vi udviklet et frontdækken der dækker fladt hen over transportkassen.

Som en nyhed kan du ny også få vores transportcykel med indbygget elmotor og batteri. Vi monterer en kraftig 250w elmotor på cyklen så du let og grønt kommer frem i trafikken.

Tekniske data for ladcyklen:

Egenvægt uden kasse: 31 kg

Lille kasse – cargo: h: 30 cm x b: 60 cm x l: 79 cm –  6 kg

Mellemstor kasse – cargo eller 2 børn: h: 52 cm x b: 60 cm x l: 79 cm –  8 kg

Stor kasse – cargo eller 4 børn h: 53 cm x b: 60 cm x l: 90 cm – 10 kg

Total længde: 200 cm

Max bredde: 89 cm

Lasteevne kasse: 100 kg

Max brugervægt: 125 kg

CYKLEN ER CE GODKENT

Vejl. udsalgspris kr. 13.900,-

Læs mere her

CYKELPORTALEN