CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velorbis Kids Velorbis Kids
Dagligdagscykler er i stigende grad ved at blive et mode fænomen. Danske Velorbis præsenterer deres nye børnecykler i voksenstil på modemessen i København.... Velorbis Kids

velorbis 01

Danske Velorbis er kendt for deres stilfuld designede retro cykler til voksne. Men nu skal børnene, hvis det står til den danske producent ,også have mulighed for at få samme cykler, naturligvis i de rette størrelser. Voksen modellerne Victoria og Churchill har fået et par nuttede tvillinger Vickie og Churchie.   Ligesom forældre cyklerne er de nye børne cykler produceret helt uden brug af plastik.

velorbis 03

De nye Velorbis Kids har tromlebremser og læder saddel, en feature ikke ret mange andre børnecykler kan fremvise.  De laves i to størrelser.  Kids 5-8 år med 20″ hjul og Junior 8-12 år med 24″ hjul.  Rammerne er i stål og designet i Danmark og produceret i Tyskland.  De nye Kids børnecykler  kommer på markedet i april måned og priserne kommer til at starte ved godt 5000 kroner.  Velorbis har også lavet særlige børneudgaver af deres klassiske lædertasker, så de kære unger kan supplere de stolte forældre i den helt rette cykelstil.

velorbis 04

Link

CYKELPORTALEN