CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velorbis redifinerer el-cykel konceptet med innovative løsninger.  Velorbis er kendt for sine klassiske designer cykler med et ikonisk islæt. Elechic er den første almindelige...


Velorbis redifinerer el-cykel konceptet med innovative løsninger.  Velorbis er kendt for sine klassiske designer cykler med et ikonisk islæt.
Elechic er den første almindelige cykel med elektrisk motor.

I følge Velorbis behøver en elektrisk cykel ikke være klodset i sin form så det strider imod klassiske design principper. Istedet for at designe en helt ny cykel har Velorbis tilføjet et elektrisk drivsystem med motor og batteri på deres  eksisterende cykler.

Det betyder at nuværende ejere af en Velorbis cykel kan konvertere til elektrisk drift.

Betjeningen er gjort let og cyklen forsynes af et kraftigt Lithium-Ion batteri som er pakket in i en flot taske som sættes på bagegebæren. Motoren er børsteløs og trækker på forhjulet med en integreret controller som giver optimal effektivitet.

Betjeningsenheden på styret har speciel software som sikrer stor pålidelighed. Den unikke iButton nøgle gør at systemet kan låses så cyklen er sikret. Displayet har to lysdiode indikatorer som viser tilstanden på motor og batteri. Endelig er der en cykelcomputer.

Navnet Elechic er en sammenføjning af ordene ‘Electric’, og ‘Chic’, De elektriske modul kan monteres på følgende modeller : Victoria Classic-Elechic, Dannebrog-Elechic, Scrap Deluxe-Elechic (ladies and gents), Churchill Classic-Elechic, Churchill Balloon-Elechic and Scrap Deluxe-Elechic og Mobii.

Velorbis Elechic cykler bygges på bestilling, der skal derfor påregnet en ekspeditionstid på mellem 4 og 6 uger.

Prisen er kr. 16,900,-  for kittet, som skal lægges til prisen på den cykelmodel kunden vælger.

CYKELPORTALEN