CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velopresso Velopresso
Så er der godt nyt for udendørs mennesker med smag for god kaffe. De kan snart glæde sig til at Velopresso indtager gadebilledet... Velopresso

velopresso02

VELOPRESSO ™ er en innovativ kaffe automat trike. Perfekt til brygning af kvalitets espresso på  byens gader og parker.  Men også festivaler, messer, udstillinger og andre lignede arrangementer er oplagte til en Velopresso.  De London-baserede produkt designere Amos Field Reid og Lasse Oiva har designet Velopresso helt fra bunden.  Basen er baghjulstyret ladcykel, hvorpå der er monteret en en unik pedaldrevne kværn, og en robust gasfyret løftestangs espressomaskine.

velopresso04

Velopresso er en festlig blanding af menneskelig iderigdom, sanselige glæder og teknologi – en skønsom blanding af low- tech og hi-tech, cykler og kaffebrygning.  Resultatet er en helt original hybrid maskine der er næsten lydløs og kun belaster miljøet i meget begrænset grad.

Den engelsk fremstillede Velopresso vil være tilgængelig for pre-order i forsommeren 2013.  Prisen lå ved redaktionens slutning endnu ikke fast, men mon ikke at Velopresso bliver en fast bestanddel i by billedet på lige  fod med cykeltaxier og sæddonor cykler.

velopresso05

Velopresso …

  • er en komplet og kompakt kaffebrygger der kan komme frem overalt.
  • har et minimalt kulstof fodaftryk der letter adgangen til miljøfølsomme steder
  • en ny og spændende måde at brygge og sælge kaffe på
  • er ergonomisk designet for operatøren der kan  bliver siddende under sin arbejdsdag og hvile fødderne, men samtidig holde sig aktiv og varm da kaffekværnen er pedaldrevet.
  • har stor synlighed og branding

Forhåbentlig får vi kaffeglade danskere Velopresso at se i bybilledet måske allerede denne sommer .

velopresso03

Link

 

CYKELPORTALEN