CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velo Berlin 2014 Velo Berlin 2014
Når publikumsmessen Velo Berlin løber af stablen for fjerde gang den 29-30 marts er det med dansk islæt. Udstillingen er støt voksende og... Velo Berlin 2014

veloberlin02

Foråret er godt på vej og lysten til at komme ud og cykle rører sig hos mange.  Berlin er for mange danskere, en yndet weekend distination. Foruden en mængde kulturelle tilbud kan man i weekenden den 29-30 marts opleve de seneste nyheder og trends indenfor cykling når Velo Berlin åbner dørene for 4 gang.  Berlin og København blev for to år siden forbundet med en 650 km lang cykelrute som er en del af det europæiske cykelrutenet EuroVelo, så derfor indtager Danmark en særlig plads i år.

VeloBerlin er en publikumsmesse og den spænder bredt, så der er noget for hele familien. Ud over udstillere er der forskellige testbaner hvor man har rig lejlighed til at kunne prøve nogle af de mange cykler.  Ungerne kan komme på cykelkøreskole i samarbejde med Berlins politi som også kan tyverimærke din cykel.

veloberlin03

Herudover er der særudstillinger om cykelferie, transport og bycykler.

Danmark er partnetland med messen i år. Ud over præsentation af  de danske panorama cykelruter gennem østdanmark er der også en særudstilling om København „The Good City“  Danmarks tyske konsul Per Poulsen- Hansen åbner lørdag sammen med Berlins borgmester Christian Gaebler VELOBerlin 2014.

veloberlin01

Udstillingen foregår i messeområdet i Berlin og er åben begge dage fra 10-18.  Entreprisen er 9 Euro. 

Messe Berlin / Eingang Ost
Messedamm 22
14055 Berlin

Link

CYKELPORTALEN