CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tyske VDO lancerer en nye serie cykelcomputere med typebetegnelser som minder om en anden tysk producent, godt nok af firhjulede køre tøjer, vel egentlig...

Tyske VDO lancerer en nye serie cykelcomputere med typebetegnelser som minder om en anden tysk producent, godt nok af firhjulede køre tøjer, vel egentlig meget naturligt da VDO sidder i instrumentbrættet på største parten af de europæiske biler.

A serien er cykelcomputere i det volumen mæssige store mellemprissegmenterede segment.  De to modeller A4 og A8 fås i to varianter som i basis modellerne er med kabel til sensoren på forhjulet mens A4+ og A8+ har trådløs censor.

I forhold til tidligere modeller fra VDO er skifttypen i displayet blevet større og med en bedre kontrast. Desuden er betjeningsknapperne gjort store og med et tydeligt klik ved tryk.

Begge modeller har de samme grundfunktioner:  hastighed, trip distance, samlet distance og tid. I A8 suppleres det med:  gennemsnitlig hastighed og maksimale hastighed.  Alle modellerne i Serie A leveres som standard med Twist-Klik montering, der giver mulighed for placering både på styret og frempinden.  Desuden sikrer den integrerede datalagring at data bevares når man udskifter batteriet.

De vejledende udslagspriser er.
A4  kr. 149,-
A4+ kr. 229,-
A8   kr 179,-
A8+  kr. 249,-

Link

CYKELPORTALEN