CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Et af verdens største cykelmotionsløb, det traditionsrige svenske Vätternrundan  kunne allerede efter 6 dage melde om alt udsolgt for de 22.000 startnumre som var...


Et af verdens største cykelmotionsløb, det traditionsrige svenske Vätternrundan  kunne allerede efter 6 dage melde om alt udsolgt for de 22.000 startnumre som var frigivet for løbet i 2012.  Fra at være et lokalt skandinavisk cykelmotionsløb for de seje 300 km rundt om den smukt beliggende Vättern sø, har løbet udviklet sig til at være et internationalt cykelløb med deltagere fra hele verden. Den oprindelige VätternRundan distance på 300 km er siden blevet suppleret med yderligere tre ruter for at øge bredden af deltagere.

  • TjejVättern er på 100 km og udelukkende for kvinder.
  • HalvVättern er på 150 km og åben for alle
  • MiniVättern er for børn mellem 6 og 10 år og foregår på en 1300 meter rundstrækning.

Den lange udgave af  VätternRundan er som nævnt nu udsolgt, men det er stadig muligt at tilmelde sig på de to andre distancer som foregår den 9 og 10 juni 2012.

Link.

Sverigestempot 2012
Sverigetempoet er et andet svensk motionsløb i den tunge klasse. Det er på 15 etaper over 2100 km hele Sverige på langs startende i nord ved rigsgrænsen ind i Norge den 26 juni 2012.

Det køres som et randonneurløb, hvilket betyder at du skal klare hele strækningen indenfor maksimum 9 dage. Ruten er udlagt både på kort og som GPS fil og noter. Herudover skal man klare sig selv. Der er 14 bemandede  kontrolpunkter hvor det udleverede kontrolkort skal stemples.  Bestemt ikke søndagstur…

Link

CYKELPORTALEN