CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Unik saddel i kork Unik saddel i kork
Bjōrn Probka er en flot designet saddel i naturens materiale kork. Unik saddel i kork

I strømmen af cykelsadler, lige fra de klassiske til de nyeste og mest High Tech 3D printede eksemplarer skiller Bjōrn Probka sig ud ved et yderst minimalisk design.

Bjōrn Probka er en forfriskende stilfuld cykelsaddel i kork. Vægten er kun 105 gram

Underlaget til Bjōrn Probka sadlen er lavet af kork. Kork er et naturligt støddæmpende materiale med fremragende dæmpningsegenskaber, hvilket udmønter sig i udjævning af vibrationerne fra vejen, samtidig med at der stadig vil være  stor kraftoverførsel. Med hensyn til dæmpning og vægt passer Probka perfekt ind mellem Bjōrn “raw carbon” Sedlo sadel og Setka sadel med 3d printet pude.

Teknisk specifikationer

  • Vægt: 105 gram
  • Bredde: 143 mm, 155 mm
  • Længde: 250
  • Skinne til sadeltop: 35 til 45 mm, afhængig af position
  • Max rytters vægt: 120 kg. Du kan holde til en  sadeltaske under 10 kg.
  • Maks. drejningsmoment: 5 N*m
  • Vægt: 105 gram
  • Pris standard: 300 USD

Formen på en seriel Probka-sadel gentager profilen af ​​Setka-sadlen. Fleksibel og støttende, korkpuden deformeres under rytterens trykpunkter over tid, og tilpasser sig unikt til rytteren. Dette øger kontaktarealet, hvilket giver komfort på lange afstande. Seriel Probka-sadel har en 8 mm tyk pude med trykaflastningskanal foran.
Korkens holdbarhed som materiale bekræftes af dens anvendelse i sko- og møbelindustrien. Probkas korkpude er imprægneret med en speciel forbindelse, der giver beskyttelse mod fugt, salt og UV-stråler.
Skallen på Probka sadlen er lavet af carbon med et trekantet forstærkningsmønster nedenunder. Det giver god kraftoverførsel, mens den bøjer sig under en høj belastning. Sammen med ovale skinner, der er konstruktivt bundet til kernen, udgør de en pålidelig konstruktion, som er bevist i tiden. Probka sadlen vejer kun 105 gram, hvilket gør den til en af ​​de letteste polstrede sadler i verden.

Da firmaet selv CNC-fræser alle puder, er det muligt at skabe alle former for tilpasning af puden: asymmetrier i tykkelsen, trykaflastende områder, lasergraveringer – man kalder det. Probka fås både som seriel og tilpasset version. Den brugerdefinerede mulighed starter fra 400 USD.

Link

 

 

CYKELPORTALEN