CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tyve Tinder i Tour De France Tyve Tinder i Tour De France
Nu udkommer den anmelderroste bog Tyve Tinder i Tour de France som e-bog med hele 60 nye forskellige cykelture i det legendariske Tour de... Tyve Tinder i Tour De France

tyve tinder i touren ny udgave

Nu udkommer den anmelderroste bog Tyve Tinder i Tour de France som e-bog med hele 60 nye forskellige cykelture i det legendariske Tour de France-landskab – lige til at downloade til din pc, iPad eller cykelcomputer.  Til hvert af de tyve bjerge er der udarbejdet tre forskellige GPS-ruter af forskellig længde og sværhedsgrad – den gode, den onde og den grusomme.  Det er bjergene der gør Tour de France til verdens hårdeste og mest spændende cykelløb. Læseren kommer med på forreste række når Coppi, Merckx, Armstrong, Rasmussen og Contador udkæmper deres kampe på de stejle bjergskråninger. Det er næsten som at være der selv – og det bliver der faktisk mulighed for med denne bog!

Bogen er både en kør-dem-selv-guide til cykelturisten og et opslagsværk hvor den interesserede tv-seer kan følge rytterne på Tourens forskellige bjergetaper. En flot beskrivelse af 20 legendariske bjerge der bliver ”røntgenfotograferet” på kryds og tværs. Vi møder også en række berømte ryttere der gennem tiderne har besejret bjergene. Med denne bog bliver det, helt bogstaveligt, muligt at køre i hjulsporene på alle Tourens legendariske bjergryttere.

Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Michael Rasmussen og Chris Anker Sørensen fortæller desuden medrivende og engagerende om deres personlige oplevelser i bjergene. Bogen giver herudover en udførlig vejledning i hvordan man forbereder sig og træner til selv at kunne klare bjergenes udfordringer. Træningsprogrammet er udarbejdet af ultra-triatleten Kim Greisen.

Anmelderne sagde:

”Denne bog er den første på dansk der hylder og portrætterer de største tinder i Touren” Dennis Ritter, TV 2 Sporten
★ ★ ★ ★ ★
Ekstra Bladet

 

“Tyve tinder i Tour de France er skrevet med den rå entusiasme til cykelsporten og bjergene i Tour de France, som kun en virkelig cykelnørd kan mønstre.”
★ ★ ★ ★ ★
Cykelmagasinet

 

“Bogen er intet mindre end bjergtagende, faktisk.”
★ ★ ★ ★ ★
Berlingske

Tyve Tinder i Tour De France er på 400 sider og er udkommet den 17. juni 2013.  Prisen  kr. 149,95

Link

 

CYKELPORTALEN