CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Universal flaskeholder til montering på rammer uden studser

Bag dette lidt kryptiske navn, befinder sig et mindre amerikansk firma som har specialiseret sig i bl.a. cykeltilbehør som kan monteres på cyklen uden beslag og værktøj.
Twofish Unlimited blev grundlagt i 1993, og har specialiseret sig i beslag som indeholder elastomer blokke og remme, som gør det muligt at sætte forskelligt udstyr på cyklen eller andre steder uden brug skruer og bolte. Ikke uvæsentligt er at det sker helt uden at  beskadige rammen. Vi har kikket nærmere på tre af deres produkter.

Afprøvning.
Quick Cage Water Bottle Holder er en fiks flaskeholder som monteres på rammen ved hjælp af et kraftigt velco bånd.  Der medfølger en vandflaske.
Jeg havde lidt betænkeligheder mht om sådant en velcobånd nu kan holde en fyldt vandflaske tilstrækkelig fast.  Kombinationen af det bløde gummi og den kraftige brede rem gør at den sidder fint fast, og det stort set på alle dimensioner af rør og uanset om den momteres vandret eller lodret.

The Megablock
Denne anordning er tænk til fastspænding af en stor kraftig bøjlelås. Det siger sig selv at den skal hænge ned af for at fungere optimalt.  Lige som flaskeholderen fungerer den fint. Til helt store bøjlelåse vil jeg anbefale at man bruger flere beslag.

The Bikeblock
er tænkt til sikker anbringelse af cykelpumpen,  De to helt uafhængige velcobånd gør at pumpen kan tages af/på uden at fjerne holderen.  Små minipumper holdes fint på plads af en holder mens en stor standardpunpe sidder best med to holdere.

Konklusion.
Der er ikke så mange dikkedarer ved disse tre produkter. De fungerer som de skal og er nyttigt tilbeøt for de cyklister som har en cykel uden de nødvendige beslag. Også for montering af ekstraudstyr er de velegnet. Lidt af et MUST …

Vi giger disse produkter 4 cykler både for funktion og pris.

Priser.
Bottle Cage 149,-
Bikeblock  99,-
Megablock  99,-

Link.
Two Fish Unlimited
Dansk forhandler

CYKELPORTALEN