CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Beskyt din ramme under transport

Cyklister der rejser meget med deres cykel kender problemet med at beskytte rammen tilstrækkeligt mod skrammer og ridser. Man kan naturligvis pakke cyklen i en taske eller papkasse, men det er ikke nogen holdbar løsning hvis man skal cykle videre fra ankomststedet.
Tube Covers er en elegant og fleksibel  løsning til beskyttelse af  rammen.

Afprøvning
Tube Covers kommer i længder af en meter som man selv  tilpasser i de rigtige længder. De fås i fem forskllige bredder fra 0,75 til 2″ rørdiametre, så oversize tubing er heller ikke noget problem.
Måtten består af en 3 mm tyk skumgummimåtte som er lagt imellem to beskyttende lag af et kraftig vævet materiale.
I praksis skal der ca. tre hele måtter til for at kunne afdække en gennemsnits cykel helt. Det svarer til en investering på omkring 70$ svarende til 500 dkr.

Efter et have målt de rigtige længder og tilpasset måtten er den meget simpel i brug. Man ruller måtten rundt om røret og fæstner den ved hjælp af velcobåndet.

Jeg har brugt systemet igennem en måneds tid på en cykeltur i  Kina hvor cyklen har været indleveret på 6 flyrejser og to togrejser.  Naturligvis kan cyklens komponenter og hjul ikke beskyttes , men selve rammen ydes tilstrækkelig beskyttelse mod skrammer.

Konklusion
Tube Covers er en fin løsning til beskyttelse af cyklen ramme. De er lette at tilpasse og fylder og vejer ikke meget når de ikke er i brug. I mange tilfælde kan man lade dem sidde på cyklen og stadig køre på den.
Prisen er afhængig af hvilken diameter man skal have dem til. Men de ligger mellem 15 og 23 $ pr måtte.

Link til producenten.

CYKELPORTALEN