CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På den netop afholdte tyske Spezi Specialradmesse i Germersheim som forøvrigt slog nye rekorder med over 100 udstillere, var en af de mere spektakulære...


På den netop afholdte tyske Spezi Specialradmesse i Germersheim som forøvrigt slog nye rekorder med over 100 udstillere, var en af de mere spektakulære indslag Troytec’s Speedbikes.

Det i Munchen beliggende liggecykelfirma Troytec, er et godt eksempel på, at liggecyklens image som lidt af en nørd cykel, er ved at foretage sig.  Cyklerne TTR1 og 2 er begge gode eksempler på liggecykler som sætter helt nye standarder både for design og teknik.  Der er tale om  Monocoque-kulfiberrammer udført med sans for detajlen ikke mindst omkring drivsystemet som ofte er meget Georg Gearløs agtigt på liggecykler. Styret er ergonomisk udformet og har mange indstillingsmuligheder. Der er tydelige paralleler til bilsporten, Hvor Trytec også er involveret. De to cykler skulle komme på markedet til juni måned og prismæssigt ligger vi i den dyre ende startende med omkring 30.000 kr for den billigste og op til over 45.000 for topmodellen. Men så får man oså en liggecykel på under 8 kg som hastighedsmæssigt sætter selv det bedste racerlyn grundigt på plads. Senere på året kommer der endvidere en parallogram fjederforgaffel til fartuhyret.

CYKELPORTALEN