CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

trioBike Cargo trioBike Cargo
Ny skønhedsåbenbaring af en dansk ladcykel fra trioBike. Modulopbygning og et stort tilbehørsprogram, gør at den kan udstyres på et utal af måder... trioBike Cargo

triobike02

Den klassiske ladcyklen oplever en sand renæssance disse år, specielt i mange af de større Europæiske byer. Det har fået den danske producent trioBike til at lancere en ny model, der kan sammensættes på et utal af måder.

trioBike er kendt for deres børne ladcykel med tre hjul, men har nu kastet sig over den klassiske “LongJohn” i moderne klæder. Rammen er i aluminium og kan udstyres i et utal af versioner fra den mest basalt udstyrede model, til topmodellen med elmotor. Det er også muligt at udstyre den med det vedligeholdelsesfri Gates remtræk. Priserne ligger mellem 15 og 30.000 kr.  For dem som selv vil sammensætte deres drømme ladcykel fås et løst rammekit.

triobike01

Selvet ladet er en helt åben konstruktion, der gør det muligt at udstyre ladet med forskelligt tilbehør til specifikke transportopgaver. trioBike leverer løse bund- og sideplader, kaleche, børnesæde og flightcases, og mere er på vej.

For de mange nye unge børnefamilier som helt bevist fravælger bilen som primært transpormiddel i byen, er trioBike en ny valgmulighed, men også håndværkere er begyndt at bruge cargobikes i deres arbejde, da de altid kan finde en parkeringsplads og ofte kan komme hurtigere rundt indenfor bygrænsen.

triobike06

Link

CYKELPORTALEN