CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek Domane Al nu klar i fjerde generation Trek Domane Al nu klar i fjerde generation
Trek's populære Domane AL landevejsracer er blevet opgraderet med lettere stel og større frigang til brede dæk Trek Domane Al nu klar i fjerde generation

 

Treks populære Domane Aluminiumsracer har været på markedet i mange år. Nu er den så blevet opgraderet fjerde gang. Den er blevet lettere og har fået plads til endnu bredere dæk.

Fjerde generations Domane Al landevejs cykel, kan nu også bruges til gravel

Domane aluminums modeller har i en årerække været en af de mest populære og bedst sælgende landevejsracere fra Trek. Geometrien er uændert fra de tidligere generationer med vægten lagt på det mere oprejste og endurance mæssige kørestilling. Stellet er blevet lettere, ifølge Trek selv hele 229 gram lettere. Samtidig har den også fået intern kabelføring.

Med plads til 38 mm brede dæk inkl skærme, kan den nye Domane AL også sagtens anvendes til lettere gruskørsel og touring med skærme og bagagebærer.

Der er tre modeller Al 5, Al 4 og Al 2. Priserne ligger mellem kr. 9.599,- og kr. 18. 399,-  Der er 7 forskellige størrelser mellem 44 og 61 cm. Topmodellen er udstyret med den nye 12 speed Shimano 105 R7100 gruppe mens den billigste må “nøjes” med en 8 speed Claris gruppen.  Alle tre modeller har det samme stel og kulfiber forgaffel.

Link

CYKELPORTALEN