CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tre nye cykelruter indviet i det Sydsvenske Tre nye cykelruter indviet i det Sydsvenske
Godt nyt til trængelsplagede danske turcyklister. Tre nye cykelruter i Skåne Tre nye cykelruter indviet i det Sydsvenske

Godt nyt til trængelsplagede danske turcyklister der syntes lille Daisyland er for trangt.  Den 3 juni blev tre nye cykelruter officielt indviet i Skåne. Ud over en tydelig afmærkning findes der også download bare  GPS track til de nye ruter.

Tre nye cykelruter er netop officielt åbnet  i Skåne.

Oplev Skåne fra cykelsadlen. Gennem Cykelleden Skånes tre skønne regionale ruter kommer du som cyklist til at opleve den store variation, som det skånske landskab byder på. Inden åbningen den 3. juni bliver alle skilte sat op og du vil kunne bestille vores fine kortbrochure. Det er allerede nu muligt at cykle de tre ruter via GPX track som kan downloades. De tre ruter er:

Kristianstad -Ängelholm  176 km
En letkørt rute opdelt i 8 etaper på mellem 13 og 37 km. så alle kan være med uanset om der cykles en etape om dagen eller flere sammenhængende. Undelaget er primært asfalt af små veje uden trafik samt fire stykker på grusvej af god kvalitet.  Det er let at komme til og fra ruten både i Ängelholm, Hasselholm og Kristianstad med Øresundtåget med forbindelse både til Helsingborg og Malmø.

Ystad – Bådstad 251 km
En lidt mere krævemde rute der der går over Hallands og  Söderåsen.  Den er opdelt i 7 etaper på mellem 17 og 70 km.  der er togforbindelse i Båstad med Øresundstoget og i Ystad med Pågatåget.

Lomma – Kristianstad 143 km
Denne korte rute er udgangspunkt i Lomma får km nord fra Malmø.  Etaperne ligger mellem 11 og 26 km. Turen går gennem ret åbent landskab med en længere etape på grusvej fra Hörby til Tollarp.

De tre ruter krydser hinanden flere steder, så det er muligt at planlægge sin helt egen sammenhængende Skåne cykeltur.

Læs mere og se ruten i detajler på Cykelleden i Skåne eller få mere inspiration fra Cykelportalens improviserede cykeleventyr  i det sydsvenske læs mere under cykelture Sverige

CYKELPORTALEN