CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Se cykling er jo meget mere end bare drøne ud af landevejen i høj fart på sin dyre racercykel.  For mange er cyklen det...

Se cykling er jo meget mere end bare drøne ud af landevejen i høj fart på sin dyre racercykel.  For mange er cyklen det daglige transportmiddel og med lidt snilde kan den også være en måde at få sine daglige transportopgaver til at hænge sammen på.  På den netop afholdte Oregon Manifest Bike Building Competition i Portland blev der givet mange gode bud på hvordan fremtidens transportcykel kan se ud.

Her er vores bud på tre af de bedste:

Faraday
har aner i de gamle transportcykler med med et frisk pust af nytænkning.  En cykel skal først og fremmest være pedaldrevet mener kontruktørerne, men specielt med meget tunge laster kan det af og til være en fordel at få lidt elektrisk hjælp. Elmotor og batteri er diskret i sin fremtoning og en integreret del af hele cyklens fremtoning.  Faraday er en transportcykel med hjælpemotor for cyklisten som vil mere end bare have en cykel, et frisk pust…


Freemont Urban
en næsten en almindelig cykel,  med et snuptag kan der monteres en lille sidevogn til indkøbene eller hunden.  Læg mærke til den store wirelås som er en del af rammen, så man altid kan fæstne cyklen forsvarligt på sin bytur, en sjov cykel som “are tuning heads”.


The Three Wheeler
er et nyt bud på den trehjulede ladcykel som er super stabil specielt på nedkørsler i høj fart. Frækt farvevalg og små detajler som den integrerede bøjlelås i rammen og de orange dæk giver ladcyklen et helt nyt udtryk.

 

CYKELPORTALEN