CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Toyota Lexus F Sport Toyota Lexus F Sport
Skal du have suppleret Toyota'en i carporten med en tilsvarende cykel, så er muligheden der nu, med en limited edition af Lexus F Sport.... Toyota Lexus F Sport

Lexus-f-Sport-02

De fleste bilmærker har fundet ud af, at en cykel i programmet, er god signalværdi.  En cykel signalerer bæredygtig udvikling og miljømæssig ansvarlighed.  At det så ikke holder i virkelighedens verden er en helt anden sag, når bare fabrikanterne kan sælge nogle flere biler.

Toyotas luksusmærke Lexus har udviklet en Lexus F SPORT racercykel som supplement til deres 500 LFA sportsvogn, hvor der i udviklingen af rammens er lagt vægt på god komfort. Dette sker gennem optagelse og reduktion af vibrationer i selve rammen. Rammen er produceret i den samme type kulfiber som benyttes til bilen. CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic)

Lexus-f-Sport-03

Igennem en meget svag oplevet eftergivelighed ved pedal antrit skulle i følge Lexus gøre at rytteren bruger færre kræfter i benene ved cykling. Dette har stor betydning på lange distencer.   Cyklen er monteret med en komplet  Shimano Dura Ace Di2 gruppe og C50 højprofil hjul.

Rammen er holdt i helt rene linier i sort eller perlemorshvid kun med Lexus navnet diskret på skrårøret. Cyklen bliver kun produceret i 100 eksemplarer og bliver sikkert både meget svær og meget dyr at erhverve.

Link

CYKELPORTALEN