CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Få alle kommentarerne fra rytterne i årets Tour De France før ALLE andre TourDeTwitter.dk er gået online. En gratis online tjeneste, der gør det...

Få alle kommentarerne fra rytterne i årets Tour De France før ALLE andre

TourDeTwitter.dk er gået online. En gratis online tjeneste, der gør det muligt for de danske cykelentusiaster og journalister at få de seneste nyheder fra deres yndlingsrytter ét sted.

Twitter, der er en form for mini-udgave af Facebook, har mange professionelle cykelryttere som brugere, hvilket har gjort det meget uoverskueligt og langsommeligt at finde nyheder fra alle sine yndlingsryttere. Dette er blevet gjort nemt vha. TourDeTwitter.dk. Alle cykelryttere, der benytter Twitter og ligeledes skal køre Tour De France er i år samlet et sted, hvilket betyder, at cykelentusiaster og journalister i år nemt og bekvemt kan finde de seneste kommentarerer og nyheder fra sine yndlingsryttere.

Det er med andre ord nyheder og kommentarer helt uden filter og censur direkte til cykelentusiaster. ”Vi er selv gamle cykelryttere og vi irriterede os over, at det tog så lang tid at finde frem kommentarer fra mange forskellige ryttere, så vi tænkte, at der måtte være en løsning – og det var der” siger Anders Christensen, der er en af bagmændene bag den nye online service.

Det er det nystartede firma NH-Medier I/S, der står bag den nye service. Firmaet har i øjeblikket fokus på at udvikle online services til de danske cykelentusiaster. Bag firmaet er to gamle cykelryttere og to programmører (sofaryttere), der har sat sig for at gøre livet nemmere for cykelryttere i Danmark. ”Det er et spændende marked, som vi glæder os meget til at servicere, og vi kan se, at vores gamle kontakter fra miljøet er glade for det arbejde vi udfører” siger Anders Christensen.

Firmaet holder til på StudenterVækstHuset i Århus, hvor universitetsstuderende med gode ideer kan få lov til at prøve disse ideer af.

Link.

CYKELPORTALEN