CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Torino – Nice Rally Torino – Nice Rally
Spektakulært en dags cykelløb uden hjælp. Du er overladt til dig selv din vilje og din cykel. Torino – Nice Rally

 

645006_orig

Motionscykelløb med alt hvad dertil hører af tidstagning, depoter, energidrik, reklamer og goodieposer findes der rigeligt af, men cykelverdenen oplever i disse år en renæsance omkring udholdenhedsløb uden nogen hjælp af nogen art.  Basalt set møder du op på din cykel får udleveret nogle kontrolpunkter og et GPS spor hvorefter du er overladt til dig selv.

Nyeste skud ud i et “rigtigt” cykeløb for seje piger og drenge som kan og vil selv, starter i Torino og slutter i Nice. 700 km op og ned gennem nogle af de mest udfordrende pas og veje som ikke nødvendigvis er asfalteret. Store dele af ruten foregår på de gamle militærveje på grænsen mellem Frankrig og Italien, så du skal nok lade lirecyklen blive hjemme og vælge en mountainbike, cross eller gravelbike samt en vis portion vovemod og ikke mindst viljestyrke.

Læs redaktørens turberetning fra området her


7684593_orig

I vores så moderne tider hvor man skal have penge op af lommen for stort set alt er det befriende (for nogen) at skulle betale 0 kr i deltagergebyr. Løbet foregår den 6 september som er en af de bedste årstider på disse kanter med moderate temperaturer og lidt regn.  Arangørene efterlyser også cyklister som er interessert i at være med på et planlægningsløb af ruten nogle dage før.

Interesserede kan finde mere info på  Torino Nice Rally

CYKELPORTALEN