CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To udenlandske cykelfestivaller for rejsecyklister To udenlandske cykelfestivaller for rejsecyklister
Borderbash Aragon Gravel Camp og Bicycle Adventure Meeting er to weekender for rejselystne cyklister i Nordspanien og Italien To udenlandske cykelfestivaller for rejsecyklister

Er du mere til oplevelser på to hjul end cykelsport og præstation, så afholdes der to cykelfestivaller minded rejsecyklisten, turcyklisten og bikepackeren.  De foregår over en forlænget weekend i henholdvis Nord Spanien i april og Nord Italien i juni måned. Læs mere nedenfor.

Oplev nye spor og mød ligesindede rejsecyklister fra nær og fjern

Border Bash Aragon 18 – 21 april 2024
Det er 10 gang at Border Bash Aragon Gravel Camp afholdes. Der er ikke tale om et cykelløb i traditionel forstand, men i stedet er det en samling af flere forskellige ture på blandet underlag, der kan tilpasses den enkelte rytters styrke, evner og udholdenhed. Du kan bogstaveligt talt presse dig selv til at få flest mulige kilometer ud af weekenden, eller hænge ud med gamle venner eller møde nye. Du er velkommen til at cykle, trække og gå den sidste stigning, hvis du har brug for det; ingen vil dømme dig. Efter turen kan du nyde god mad og kammeratskab i lejren, hvor du tilbringer aftenen med ligesindede og taler om alt, hvad der har med cykler at gøre.

Som en ekstra bekvem service vil der afgå en shuttle Part Bus fra Leipzig med opsamling undervejs bl.a i Berlin til slut destinationen. Turen tager godt 24 timer og din cykel er med dig i cykeltraileren.

Prisen for selve weekend campen inklusiv alt er 300 Euro. Partybussen er en retur billet og koster 350 Euro.

Læs mere og tilmeld dig på:

BAM Bicycle Adventure Meeting 7 -9 juni 2024
Talrige rejsecyklister vil mødes det samme sted, i middelalderbyen Mantua i Italien, fra den 7. til den 9. juni 2024. På baggrund af byens fortryllende søer vender BAM! tilbage og markerer den tiende udgave af den største samling af cykelrejsende i Europa.

Konceptet er enkelhed der møder fællesskab på den tiende udgave af BAM! med en ligetil formel: at tage hjemmefra på cykel for i fællesskab at ankomme til den samme destination, dele veje, historier, lidenskaber og frem for alt ønsket om at rejse langt, den ene kilometer efter den anden. BAM! blev grundlagt i 2014 og har udviklet sig fra at være en festival til at blive en bevægelse og en kulturel prøvesten for dem, der ikke kun ser cykling som en sport, men som en fordybende oplevelse – en chance for at komme i kontakt med andre og udforske nye horisonter.

Under BAM! kan du opleve en mangfoldighed  af møder, musik, workshops og cykelture. Fra fredag aften til søndag eftermiddag udfolder programmet sig langs to forskellige tråde. For dem, der er ivrige efter at engagere sig aktivt, er dagene fyldt med workshops og møder med andre rejsende, kunstnere, virksomheder og alle, der har en historie at dele. I mellemtiden kan de, der vælger en mere tilbagelænet BAM! oplevelse, nyde musik, en øl, udforske omgivelserne eller bare sole sig i omgivelsernes skønhed.

Den internationale tilstedeværelse på BAM! er voksende, og rejsende fra udlandet inkorporerer i stigende grad BAM! i deres rejser gennem Italien. I år lover BAM! som altid at være et tæppe af ekstraordinære historier, ofte vævet af almindelige mennesker, der har valgt den enkle magi ved at træde i pedalerne ud i det fjerne: sådan er cyklens fortryllelse.

Læs mere og tilmeld dig på:

CYKELPORTALEN