CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To nye Cambium varianter fra Brooks To nye Cambium varianter fra Brooks
Cambium C17 er Brooks sadlen der har taget arven fra de klasssiek Brooks lædersadler og igen gjort dem moderne, nu i to nye varianter.... To nye Cambium varianter fra Brooks

Brooks Cambium C17 er efterhånden blevet lidt af en klassiker blandt cyklister der vil forkæle deres popo med en tidløst og praktisk talt uopslidelig cykelsaddel.

Nu tilføjer Brooks to nye varianter til serien, en Brooks Cambium C17 Special LAB Limited Edition og Cambium C17 Recycled Nylon & Liquid Wood.

Cambium C17 Special LAB er en special udgave i begrænset antal, med en særlig dekoreret overflade, som inspiration til de mange nye gravel/bikepacking cyklister om at finde egne veje.  Teknisk er den identisk med de almindelige udgaver af Cambium.

Læs vores test af  Cambium C17 Allweather her 

Cambium C17 Recycled Nylon & Liquid Wood er straks mere interessandt og nyskabende. Miljøvenlig produktion og produkter er i højsædet. Standard Cambium benytter jo allerede genbrugsmaterialer men med den nye Brooks C17 Special Recycled Nylon-sadel får de nu en top lavet af rester af industrielt materiale  rekonstitueret til et sejt nylongarn og derefter vævet ind i et slidstærkt stof for at give struktur til den bæredygtigt  naturlige vulkaniserede gummitop.

På undersiden  erstatter den nye sadel også den støbte plastikstruktur af sadlens næse & bagplade med et nyt Liquid Wood strukturelt kompositmateriale. Igen lavet med genbrugsmateriale, binder en plantebaseret biopolymer lignin, cellulose og andre plantefiberbiprodukter fra industriel papirproduktion sammen for at skabe et formbart strukturelt materiale, der stadig er 100 % biologisk nedbrydeligt i sidste ende.

De to nye Cambium sadler er tilgængelige når dette læses, enten direkte online eller via din cykelforhendler, hvis han/hun ellers kan få fat i de eftertragtede eksemplarer.

Link

 

CYKELPORTALEN