CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To gravelbike festivaller To gravelbike festivaller
En dansk og tysk Gravelbike festival vil provomere sig som meget meere end bare cykling. Den danske koster penge, mens den tyske er gratis... To gravelbike festivaller

To gravelbike festivaller slår sig op på lige dele social festivas og  gravel cykling.  Backlands i Danmark i starten af september og  Gravel Games i Tyskland i slutningen af september 2021.

Backlands
Dette er så vidt vi er orienteret den første reelle danske gravel festival, som initiativtagerne håber vil blive en fast tilbagevendende begivenhed hvert år. Første udgave er henlagt til det smukke Odsherred den 10 til 12 september nærmere bestemt i Anneberg Kulturpark i Nykøbing Sjælland. Her vil de tre dage byde på gravel cykling, god mad og drikke, spændende foredrag, musik, film og events i unikke omgivelser.

“Vi vil gerne udvide festivalkonceptet, så det ikke kun er det rent sportslige, der bliver omdrejningspunkt, men også -alt det andet-, der i disse år skaber en fornyet interesse for cykling, friluftsliv og ja… motion og bevægelse. Det tiltaler mange forskellige typer mennesker: Fra den klassiske cykelmotionist til licensrytteren. Fra bikebackingtypen til friluftselskeren” fortæller Christian Orry.  Festivalen  er en komplet pakke som består af alt inkl  forplejning for de tre dage. Overnatning er i telt. Læs mere og  tilmeld dig på:

Gravel Games
Lidt længere mod syd på den anden side af grænsen  afholdes den første tyske gravel festival.  De mange idag forladte industrilanlæg i Ruhr området danner rammen for denne event der foregår den 25-26 september i Herten ikke langt fra Dortmund. De to dage vil der være udstilling af produkter samt guidede gravel ture i området. Der er gratis adgang. Læs mere på:

Mens den danske festival koster godt kr. 2.500,- at deltage i,  er den tyske ganske gratis. Nu mangler vi bare en rigtig Bikepacking festival The Simple Way, hvor folk er selvforsynende men gerne vil møde/dele med andre.

 

CYKELPORTALEN