CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Titici Vento Titici Vento
Aerodynamisk med fuld skjult kabelføring, Håndlavet efter mål i Italien som en hyldest tilbrandets 60-års jubilæum. Titici Vento

Italienske Titici kan i år fejre 60 års jubilæum. Det gør de på behørig vis ved at lancere deres Vento. der er deres  seneste skabelse. En ramme, der markerer et nyt udviklingsstadium inden for cykeldesign og -teknik: let og smidig som en klatrestativ, aerodynamisk og ”ren” til det sidste skud over mållinien. Med fuldt integreret kabelføring og den patenterede PAT-teknologi, der kombinerer ydeevne og komfort på en revolutionerende måde. Håndlavet på mål i Italien, fuldt ud custom fra geometri til maling – giver en ekstraordinært behagelig at kørsel: både på de legendariske alpepassager og på de hurtige strækninger på flad landevej. En højtydende og alsidig ramme, uden kompromiser.

Den fuldt skjulte kabelføring går hånd i hånd med den nye aerostyr som i kombination med den særlige  1 1/2” styrfitting giver bedre kontrol specielt på de tekniske passager med mange sving samtidig med at arme og hænder har en naturlig hvilkende position.

VENTO kulfiberrammen bruger PBW (Progressive Bandage Workmanship) systemet hvor rørene vinkles af lag af kulfiber med  en særlig harpiks. Det runde skrårør giver et elegant udseende  og de sænkede bagstag giver bedre respons og stivhed samt bedre klatre egenskaber, uden at det går ud over komforten. Vento har naturligvis stadig den særlige Titici særkende  PAT (Plate Absorber Technology), som tillader at bruge et fladt og ultra týndt overrør på kun 8 mm, som absorberer 18% flere vibrationer end en standard ramme.

VENTO bygges udelukkende på mål som også omfatter individuel  lakering og farve samt logoer. Vento produceres udelukkende til skivebremser.

For at fejre firmaets 60 år jubilæum og dens grundlægger har grundlæggeren  Alberto Pedrazzani som grundlagde Titici i  1961 i Castelnuovo di Asola (Mantua Province, Italy), har firmaet lavet en særlig  VENTO Sessanta Green Anniversary Edition med en særlig grøn farve som karakteriserer tiden i tredserne.

Link

 

CYKELPORTALEN