CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ThirtyOne ThirtyOne
Det nystartede franske firma ThirtyOne har specialiseret sig i udvikling og produktion af High End dagligdagscykler til alle transportformål. ThirtyOne

PortfolioThirtyOneDebutEmatic-n1

Det nystartede franske firma ThirtyOne har specialiseret sig i udvikling og produktion af High End dagligdagscykler til alle transportformål. De har netop vundet prisen i den 34 udgave af Inn’Ovations competition. Projektet er finanseret af det franske agentur for innovation og økonomisk udvikling, hvor det vandt førsteprisen.

Inn’Ovations competition er et initiativ til at søsætte nye industriprojekter i den franske del af Pyrenæer regionen med økonomisk støtte fra Regionalrådet i Midi-Pyrénées, Den Europæiske Union og dens partnere Airbus, BNP Paribas og EDF, med støtte fra Toulouse Tech Transfer.

Thirty One er en universal dagligdagscykel med et smart og funktionelt design, både til mænd og kvinder.  Den har indbygget forbagagebærer i stellet (cykelkurvens afløser) der også rummer batteriet hvis man vælger modellen med elmotor.

ThirtyOneVennes

Med 20 års erfaring i branchen cykel brænder Christophe BAEZA og Clément BONNEAU begge for cykler, og de besluttede i 2013 efter to års forskning og udvikling, at skabe ThirtyOne, med speciale i High End dagligdagscykler. Kravene fra de to unge iværksættere var høje og skulle signalere fransk design og udvikling i topkvalitet.
ThirtyOne cykler fås i to udgaver, den klassiske pedaldrevne med 8 indvendige gear og luksusudgaven med elmotor. Cyklerne er designet og samlet i Saint-Gaudens nær Toulouse naturligvis i
Frankrig.  Sidste år åbnede Thirtyone deres første delcykel ordning i byen Vannes. ThirtyOne distribueres gennem cykelforhandlere i Frankrig og de har for nylig fået deres første udenlandske forhandler i Danmark. ThirtyOne udvikler og omsatte i 2014 for € 100.000 og målet er at nå 1.000.000 € i 2015.

Link

CYKELPORTALEN