CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Her små 8 dage før årets første rigtigt store cykeludstilling, den 25 udgave af  Taipei Cycle Show, løber af stablen har arangørerne allerede løftet...
Her små 8 dage før årets første rigtigt store cykeludstilling, den 25 udgave af  Taipei Cycle Show, løber af stablen har arangørerne allerede løftet sløret for vinderne af   Taipei Cycle design & innovation Awards. Blandt de 207 indsendte bidrag er der udvalgt 74 produkter, der alle er blevet præmieret for deres høje grad af innovation og enestående design.  Hvem der får guldpriser afsløres naturligvis først på udstillingens første åbningsdag den 7 marts. Vi har kikket nærmere på vinderne og udvalgt et par smagsprøver som skiller sig ud fra mængden.  I forhold til Eurobike Award, syntes der at være noget mere mod blandt assiaterne til at præmiere de mere specielle produkter, selvom vi naturligvis også genfinder produkter som tidligere er blevet præmieret på Eurobike.

M.J. Shock Absorber er en smart måde at få affjedring på cyklen. Den monteres mellem frempind/styr og rammen. Den er CE mærket og er udført i CNC fræst alluminium. Den giver liede den smule affjedring som går det lidt mere behageligt at cykle uden at det går ud over styregenskaberne.

SABS Frequency Brake er et blokeringsfrit bremsesystem, som ved hjælp af højfrekvent vibrationdæmpning. Jo højere fart jo højere frekvens. Produktet er blevet certificeret og opfylder TH70035/2011).
Systemet skulle virke ved op til 30 % hældning med 57 km/timen og i regn 480 mm med en hastighed på  67.4 km/h. Vi arbejder på at kunne låne et eksemplar til en test.

 
Vi har tidligere testet QRD
pedalsystemet som gør det let at pille pedalerne af helt uden brug af værktøj.  Men hvorfor ikke benytte den løse pedal som cykellås. Simpelt og smart…


Brompton Toolkit er et lille specialværktøjskit til den unikke Brompton foldecykel.  Når det ikke er i brug sidder det inde i hovedrammen ved foldehængslet.   Et meget gennemtænkt stykke værktøj til Brommie ejere.

 
Endelig vakte dette landevejshjulsæt med eger i plantefibre vores opmærksomhed.  Hvordan det teknisk fungerer melder historien på nuværende tidspunkt ikke noget om , men vi rapporterer løbende fra messen i næste uge så stay tuned.
 
 
 

CYKELPORTALEN