CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Turcykling kan være mange ting, men den mest grundlæggende form  er at cykle rundt med “huset på ryggen”.   Det er vel det tætteste...


Turcykling kan være mange ting, men den mest grundlæggende form  er at cykle rundt med “huset på ryggen”.   Det er vel det tætteste man kan komme på den ultimative frihed hvis rejsen skal foregår på cykel.  The Path Less Pedaled er et cykeleventyr uden ende – en udforskning i at prøve grænser og leve som folk flest.

I marts 2009 tog Laura Crawford og Russ Roca beslutningen om at droppe statusræset og finde noget nyt i en helt åben rejse. Frem for at investere i et fast job, realkreditlån og pensionsordning, besluttede de at investere i sig selv. Muligheden for at leve i nuet, følge sine drømme og skabe et eventyr i hverdagen ved at tage ud i verden og opleve den.

“Vi er ikke super-atleter og vi er ikke ude på at skulle slå hastighedsrekorder. Antal kilometer er også ligegyldig. Vores rejse handler om at møde mennesker, smage nye fødevarer, se ukendte hjørner af verden. Vi rejser på cykel, fordi vi bevæger os langsomt. På den måde kan vi synke ned i og ind i de omgivelser vi bevæger os igennem. Vi kan se regnen skabe floderne, spille mundharmonika under stjernerne, lave mad over åben ild.
Vi kan cykle på tværs af  kortet, da vi har lært, at den bedste rute ikke altid er den mest lige én, og at den største oplevelse er ikke altid den mest behagelige. Jo mere vi stoler på os selv og folk omkring os, jo rigere bliver vores interaktion med folkene og deres lande. Vi deler vores rejse, fordi alle har brug for et samfund og en lille smule inspiration.

Kik nærmere på deres Archive of Travel Moments med deres  favorit indlæg fra rejserne.

Mød Russ & Laura
Russ Roca er en fotograf, forfatter og produktets holdbarhed tester. Han kan lide bacon, zombier og farven orange – og har en fantastisk evne til hurtigt at lære alt, hvad der er at vide om et nyt emne. Du kan besøge hans foto hjemmeside på: www.russroca.com.

Laura Crawford er en guldsmed og producent af smykker og cykel headbadges, såvel som forfatter. Hun kan lide træer, chokolade og folkemusik – og finder ingen skam i åbent ønsker vi alle dansede mere. Du kan besøge hendes hjemmeside på: www.tangerinetreehouse.com.

 

Som et lille efterskrift skal det lige nævnes at de begge cykler på foldecykler, da det giver yderligere frihed mht. til transport.  Den unikke Brompton kan vist ikke få meget bedre reklame for at være en helt unik cykel.

Link

CYKELPORTALEN