CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

The Golden Wheel The Golden Wheel
Producenten Spengle der står bag det ikoniske tre egers hjul, første gang præsenteret i 1986 har fås nu også forgyldt. The Golden Wheel

Det er ikke første gang Spengle præsenterer specialudgaver af deres tre egers kulfiberhjul. Men med GOLD når de hidtil usete højder. Hjulsættet er hånd degoreret og efterfølgende forgyldt med 24 karats guld. Prisen er kr. 75.000,-  for et sæt inklusiv gratis forsendelse og livsvarig garanti.

Er budgettet ikke lige til The Golden Wheel, så bliver hjulsættet præsenteret på Kolektif i Berlin den 28 feb til 1 marts, formodentlig behørig sikret i en glas montre.

Lidt om Spengle
Spengle er en gammel kending fra firserne og halvfemserne og med stor succes indenfor downhill og BMX sporten, er efter en længere pause genopstod det schweisiske familieforetagenet  i 2018  med anden generation ved roret. Den karakteristiske tre eger konstruktion er bibeholdt. Det samme gælder materialet der stadig er formstøbt kulfiber. Da der er tale om en monoque konstruktion har Spengle udviklet deres egne lejer og kassetter. Hjulene fås i både 650b og 700 c størrelser og kan lakeres i forskellige farver inklusiv de seneste specieludgaver i bladguld og cromering. Hjulene kan leveres som kit,  man selv samler og udstyrer, eller komplette sæt inkl alle fittings. Priserne starter ved godt kr. 7.000,-  for et sæt.

Link

CYKELPORTALEN