CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

The Frozen Road The Frozen Road
Hvis du syntes den danske vinter er træls, så se Ben Page vinter cykeleventyr under ekstreme vilkår i minus 30 grader alene på Fatbike... The Frozen Road

The Frozen Road (Full Film) from Ben Page Films on Vimeo.

Nu hvor det ser ud til, at en reel vinter sætter ind i lille Daisyland, er det passende med lidt inspiration til dem som ikke mener det er formålstjenligt at cykle i kulde og hellere vil sidde og svede i fitness centeret eller på hjemmetræneren i kælderen foran computeren eller flimmerkassen, end at cykle en tur i den friske luft.

“The Frozen Road” er en enestående og flot filmet kortfilm om Ben Page cykelfærd i ekstreme kuldegrader, sovende alene i telt i 30 minusgrader.

Ben Page er ikke nogen helt  almindelig gennemsnitlig cyklist, men en sand eventyrer med kærlighed for det ekstreme. I øjeblikket er den 24 årige eventyrcyklist i fuld gang med at cykle Jorden Rundt på Fatbike alene. En tur  som senest har bragt ham gennem nogle af de koldeste egne på vores skønne jordklode, som naturligvis bedst opleves fra et cykelstyr…

Men hans evner rækker videre end viljen og styrken til at cykle. Undervejs videofilmer han helt på egen hånd. Det er der kommer en række meget spektakulære kortfilm ud af, hvoraf den sidste “The Frozen Road” har vundet adskellige priser.

Du kan læse og se meget mere om hans cykeleventyr på de to links.

Link

CYKELPORTALEN