CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

The Col Collective The Col Collective
Mike Cotty er om nogen en af de mest erfarne udholdenhedscyklister der har prøvet kræfter med samtlige bjergpas i alperne og pyrenæerne. Nu lancerer... The Col Collective

 

The Col Collective er en ny online portal dedikeret de mange som har fået bjergpas dillen i blodet. Det er Mike Cotty der sideløbende med sin karriere som marketingsmand for forskellige cykel mærker har cyklet alle de mest betydende pas tynde der står bag den nye portal.

Bjerg specialist og initiativtager af ​​The Col Collective Mike Cotty forklarer: “Jeg har cyklet  i bjergene i årvis, og hvergang er jeg fuldstændig betaget af oplevelsen. Det er som om, at jo højere du klatrer, jo mere udvikler bjerget og danner en ny verden lige foran dine øjne. Landskaber, dyreliv, naturlig skønhed.  Det er rigtigt, at bestige ethvert bjerg er en vanskelig opgave, men det bør ikke kun være smerte og lidelse. Jeg ønsker at bringe de særlige øjeblikke af hver opstigning til livet på en unik måde, der ikke er set før, og der er til tider let at savne som du passerer den af​​, mens også bruger min erfaring og forhold til erhvervslivet til at danne en ressource, der er virkelig interaktiv og fokuseret på at hjælpe cyklisterne til at opleve de samme følelser, når de rider. Det er essensen af ​​Col Collective “.

Da et billede siger mere end tusind ord, håber jeg at denne lille 2 minutters teaser giver dig et indblik i, hvad du kan forvente af The  Col Collective.  Hvis den får dig til at smile, eller du får lyst til at tage en dyb indånding af bjergluft så læs videre og abonnere på vores kanal eller følg os online.

col-de-collective

Vi vil lancere den første runde af stigninger i dette efterår med masser mere bliver tilføjet hver uge for at få dig gennem vinteren og videre. Vær blandt de første til at se sæson et, få lanceringen annonceringen og seneste nyheder over på https://thecolcollective.com.

Tak for din opmærksomhed. Vi håber du nyder at være en del af vores rejse.

Ride Safe

Mike Cotty

Link

CYKELPORTALEN