CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: tre til det hele TEST: tre til det hele
Cykelportalen giver sit bud på tre af årets mest trendsættende Gravelbikes TEST: tre til det hele

Gravelbiking er det nye “hotte” og rendyrket frihed og cykelglæde på to hjul, der lægger op til Mega Meget Mere improvisering på to hjul. Trenden er en naturlig forlængelse af mountainbike trenden og naturligvis kommer den fra USA, og er langsomt ved at få fat i Europæerne. Cykelportalen har som altid været Up Front med test af den nye cykeltype. Det forgangne år har budt på test af tre frontløbere i det nye design, der hver især applerer til forskellige temperementer, lige fra Gravel Racing segmentet til afslappet Bikepacking og Touring Off the Beaten Track.

Cannondale Slate er en rendyrket systembike, hvor producenten har taget nogle klare og temmelig radikale valg mht til udstyr og geometri. Lefty forgaflen, 650B hjul og det aparte design, er sikkert ikke alles livret, men for pokker hvor den cykel er sjov og inspirende at køre på. Slate kommer i tre udstyrsvarianter og prisklasser.

TEST: Cannondale Slate Force CX1

Specialized Sequoia er Gravel bikens Gentleman Racer. Lige velegnet til en rask tur i skov eller på landevej. Men dens største force. er i vores optik,  til det store eller mindre cykeleventyr som Bikepacker.  Cyklen er godmodig af natur og dejlig klassisk og understated i sin fremtoning. Den kommer i tre udstyrs varianter.

TEST: Specialized Sequoia Expert

Årets mest omtalte Gravel/Killerbike, er uden tvivl Gerard Vroomen og 3T Cyclings Exploro, der er en sjov bastard af en racercykel med mountainbike DNA. Ud over at være den første aerodynamiske gravelbike, har den også tæt på optimal geometri så den kan bruges med næsten alle hjulstørrelser og dækbredder. En banebrydende cykelmaskine som med forskelligt udstyr vil kunne erstatte din nuværende cykelgarage og reducere den til ONE…

TEST: 3T Exploro LTD   

CYKELPORTALEN