CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Tern Ride Pocket TEST: Tern Ride Pocket
Velgennemtænkt lille taske som udfylder et stort behov hos mange specielt foldecykel cyklister. TEST: Tern Ride Pocket

ternridepocket01

I takt med vores stigende krav til altid at kunne kommunikere har vi brug for små tasker til cyklen som kan rumme den uundværlige smartphone samt naturligvis andre småting som en pung, nøgler og lappegrej. Der findes en mængde tasker der passer til helt almindelige cykler. Tern Ride Pocket er en fikst lille taske som kan monteres på frempinden på de fleste foldecykler.

ternridepocket10

Specifikationer

  • Materiale 420 Denier Nylon
  • Dimansioner: 180 x 90 x 70 mm
  • Monteres på styrstammen med velcro rem
  • To store lynlåsrum
  • To mindre rum
  • Store Grip straps for sikker åbning og lukning
  • Passer på alle Tern cykler
  • Passer til alle størrelser smartphones inkl. iPhone 6/7 Plus
  • Regnslag
  • Pris: kr. 199,-

ternridepocket08

Afprøvning
I modsætning til alle andre små tasker til montering på stellet er Tern Ride Pocket orienteret lodret da den er til montering på den høje styrstamme på foldecykler. Dette sker ved hjælp af en kraftig velco rem som på bagsiden er gummibelagt så den ikke skrider. Selve tasken består af to rum med fuld lynlåslukke som sikrer maksimal adgang.

ternridepocket02

Betjeningsmæssigt kommer men hurtig til at sætte pris på de store finger straps. Det inderste rum som også er det mindste er foret for beskyttelse af mobiltelefonen. Det yderste noget større rum har desuden en mindre lomme hvor regnslaget opbevares. Yderst er en lille lomme med elastik.

ternridepocket03

Tasken har rigeligt plads til selv de største smartphones og det yderste rum kan rumme en pung, eller andre småting. Øverst er der endvidere kabeludgang så man f.eks kan have en batteripack til at forsyne ens smartphone hvis man bruger den som GPS. På bagsiden er en lille strap hvo man kan montere en bærerem.  Tasken er ikke vandtæt hvorfor der medfølger et lille regnslag med elastik lige til at trække over.

ternridepocket05

Undertegnede har benyttet den lille taske på en 14 dages cykeltur i Tyskland hvor den har fungeret upåklageligt. Den har erstattet en mindre styrtaske og er rigelig stor til det mest nødvendige, som man altid ønsker at have med sig når man forlader cyklen. Selvom tasken først og fremmest er tænkt til montage foran på foldecyklen kan den også godt finde anvendelse på saddelpinden på alle andre typer cykler.

ternridepocket06

Konklusion
Tern Ride Pocket er en velgennemtænkt lille taske som udfylder et stort behov hos specielt mange foldecyklister. Den er rummelig og velkonstrueret med mange fine detaljer.

Vurdering-4

ternridepocket04

Link

 

CYKELPORTALEN