CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Syncros K-Edge FRASER IC  Mount TEST: Syncros K-Edge FRASER IC  Mount
Syncros Computer mount til montering ovenpå styrfittingen brillerer ved at kunne vippes op i lodret position TEST: Syncros K-Edge FRASER IC  Mount

Der findes efterhånden en del forskelligt tilbehør til montage og fastgørelse af de stadig mere populære GPS computere og andet tilbehør der bruger de samme fatninger. Syncros har i samarbejde med K-Edge udviklet en holder der er specielt tilpasset et af Syncros styr- og frempinde. Der er dog intet i vejen for at bruge den på alle andre styr/frempinde  med standard Ahead Set.

Specifikationer

  • Materiale: CNC machined Alloy
  • Dimensioner: 38 x 90 x 10 mm
  • Vægt: 38 gram
  • Pris: set til kr. 549,-

Afprøvning
Monteringen af Syncros holderen er let og ukompliceret. Først løsnes og fjernes den eksisterende cap. Herefter sættes Syncros cappen på ved hjælp af den medfølgende bolt der passer i undersænkningen.  Standard følger der en Garmin mount med, men der kan købes en Wahoo kompatibel som ekstra tilbehør. Men alle andre indsatse, der benytter den samme standard mht til monteringshuller kan også monteres.

I forhold til de meget populære OutFront beslag, er denne her noget mere elegant og diskret, specielt når du ikke har en GPS monteret, hvad mange ofte gør.  En anden fordel er at den ikke kommer i kambolage med de populære bikepacking tasker. Bruger du en smartphone er det fikst at den kan vippes op i lodret position så du har en perfekt kamera base. Med lidt snilde kan det også lade sig gøre at montere et GoPro beslag.

Konklusion
Syncros K-Edge FRASER IC Mount er en fiks lille holder hvis største force er at den fylder mindre og at den kan vinkles. Er du Bikepacker og MTB’er er den også oplagt.  Filmer du video er den ret unik med sin lodrette positionering.

Link

CYKELPORTALEN