CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Sugoi RSX Suspension Short TEST: Sugoi RSX Suspension Short
Et lækkert cykelbuksesæt med stor og bred anvendelighed både on- og off cyklen. TEST: Sugoi RSX Suspension Short

Sugoi-RSX-03

Som så mange andre industrieventyr starter historien om Canadiske Sugoi med en ide om at konstruere en bedre cykelbuks. Året er 1987 Udstyret med en gammel symaskine virkeliggør David Holland og Carol Prantner en ide om at udvikle bedre cykeltøjsprodukter og grundlægger Sugoi, der er det japanske ord for “utroligt”

Højtydende materialer og design kombineret med smarte detaljer som et BOA talje låsesystem og 5 punks justerbart højdesystem gøre RSX bukserne til lidt af en multikunstner indenfor cykelbukser.

Sugoi-RSX-01

Et stort plus ved Sugoi produkter er at de yder 60 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder at man kan få pengene tilbage hvis man ikke er tilfreds.

Specifikationer

  • Letvægts stretch vævet yderstof for stor bevægelighed
  • Påsvejste netpaneler for øget ventilation
  • Lynlåslomme
  • BOA justersystem
  • Skridtlængde
  • Åndbart  stof
  • Antibakteriel Formula FX siddepuder med trykzoner.
  • Størrelser XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
  • Pris kr. 1199,-

Sugoi-RSX-09

Afprøvning
I princippet er Sugoi RSX Suspension shorts et par ordinære cykelbukser med seler hvorpå man monterer et par løsthængende shorts. Begge produkter kan bruges hver for sig, men ved brug af BIB shortsne alene skal man nok lige sikre sig en ekstra gang, da de har en meget åben struktur der gør dem meget gennemsigtige. De løse shorts derimod kan sagtens bruges som almindlige korte bukser.

Sugoi-RSX-04

De indvendige bibshorts har nogle fikse detaljer. På højre ben sidder en lille udvendig lomme som man har adgang til via lynlåsen på shortsne.  En super funktionel detajle er en lille dobbelt flap foran så man kan tisse uden at skulle have bukserne af godt tænkt. Det burde være standard på alle bib shorts til mænd. På ryggen er desuden en lille flap med lomme.  Siddepuden er opdelt i forskellige trykzoner og fås i en herre og kvinde version.

 

På bagsiden sidder en række strapper i hver side til fastmontering af shortne.  Det er smart at man kan justere højden i fem forskellige step for individuel tilpasning.  Det var dog ønskeligt at de sad placeret mere i siden eller var suppleret med en eller to foran. Som det er nu er det ret besværligt at tage bib og short på, på en gang. Siddepuden er Sugois zoneopdelte Formula FX som har fremadrettede ventilationshuller der giver en skøn indre ventilation på specielt varmere dage.

Sugoi-RSX-08

Selve shortsne er noget af det mest lækre man kan tænke sig. Materialet er næsten silkeagtigt og meget tyndt og luftigt så der føles uhyre behagelige at have på. BOA systemet med de to drejehjul til justering er hurtigt og velfungerende. Fastpænding foregår ved at dreje på hjulet og man åbner vede at trække ud i hjulet. Der er lynlås foran og en dobbelt knaplås i livet. Det eneste jeg savner er en indvendig lomme i forbindelse med lynlåsen i højre siden. Har man kun shortsne på, glemmer man ofte at der ingen lomme er.

Sugoi-RSX-07

Alt i alt giver Sugoi RSX Suspension Short et rigtig godt indtryk. De er funktionelle og universelt anvendlige til mange formål både on- og off cyklen.

Konklusion
Sugoi RSX Suspension Shorts er cykelbukser til en mere bred brugergruppe end nrmale BIB shorts lige fra Trial/MTB ryttren til tur og pendler cyklisten. Får vores anbefaling

Sugoi-RSX-05

Vurdering-4

Link

CYKELPORTALEN