CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Canadiske Sugoi har altid været kendt for høj kvalitet, diskret design og et ret højt prisleje. Men nu lancerer de i første omgang et...

Canadiske Sugoi har altid været kendt for høj kvalitet, diskret design og et ret højt prisleje. Men nu lancerer de i første omgang et par cykelbukser tænkt til den almindelige cykelforbruger hvor den basale Sugoi kvalitet er i orden, men til en mere overkommelig pris.

Buksen er med 8 paneler og flade udvendige syninger for god komfort. Bred blød elastik bånd i lænd og på ben giver god pasform.
Buksen fås i sort med 7 forskellig farvede logoer. Den fås både i en mande og kvindeudgave.
Stoffet er et nyt 30 % lettere tekstil kaldet P3 som består af 80 % nylon og 20 % spantex.

S.100
1. Siddepolster i et stykke eliminerer sømmes
2. Indstøbte kanaler giver god  ventilation og fleksibilitet
3. 4-vejs strækstof giver god krobskontakt
4. Børstet syntetisk strik giver god stræk komfort

Afprøvning
RPM bukserne er et dejligt no nonsens produkt med simple gennemprøvede teknologier, noget som ofte i længden viser sig at være det bedste.
Da bukserne er uden seler har de en 2 cm bred blød elastik kant for oven som går godt op på bagsiden, så bukserne bliver hvor de skal.   Bukserne sidder godt uden dog på nogen måde at stramme. De 8 paneler giver en god pasform og det brede elastkipanel på benene er yderst behageligt og er også medvirkende til at bukserne bliver siddende hvor de skal.
Siddeindlægget er ud i et stykke og ret smalt og tyndt, hvorfor det er mest egnet til kortere ture hovedsaglig på landevej. Altså perfekt til de daglige pendlerture.  Sugoi force viser sig helt klart over tid, hvor holdbarhden er væsentligt bedre, en tilsvarende lavpris produkter specielt af dansk herkomst (uden at nævne navne) som ikke tåler særligt mange gange i vaskemaskinen før de er tydeligt mærkede af behandlingen.  Og netop som dagligdagsbukser som ofte skal en tur i vaskemaskinene er det et stort plus.

Konklusion
Sugoi RPM er en god klassisk basis cykelbuks som kvalitetsmæssigt ligger over de fleste konkurrenter når talen falder på holdbarhed. Godt siddepolster og en god og behagelig pasfom som passer de fleste.

Vejl udslagspris kr. 399,-

Link.

CYKELPORTALEN