CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Restrap TEST: Restrap
Vi har testet Canister Bag og Framebag offroad i det svenske TEST: Restrap

Restrap er idag kendt af alle “rigtige” Bikepackere og Turcyklister for deres håndsyede kvalitetsprodukter. Fra beskedne kår tilbage i 2010, med en’ symaskine stående i soveværelset, producerende de første tåclipsremme, har det lille Yorkshire  familiefortagende fundet sin niche, og producerer idag en række forskellige tasker og tilbehør. Vi har testet deres nyeste produkt, den lille fikse Canister Bag til styret og en gammel kending, Framebag tænkt til Bikepacking. Restrap er håndværksmæssigt flot udførte produkter, hvor du har 30 dages returret og livsvarig garanti mod materialefejl og forarbejdning.

Specifikationer

 • Canister Bag
 • Materiale: 1000D Cordura med vandtæt lynlås
 • Dimensioner: 200 x 100 mm
 • Volumen: 1,5 l
 • Vægt: 116 gram
 • Features: Foret hovedrum, 2 udvendige netlommer
 • Pris: kr.380,-

 • FrameBag Large
 • Materiale: 1000D cordura med vandtætte lynlåse
 • Dimensioner: L 500 mm x B 60 mm x H 125/68 mm
 • Volumen: 4,5 l
 • Vægt: 240 gram
 • Features: hovedrum med 2 indvendige netlommer,
 • Pris: kr.550,-

Afprøvning
Canister Bag er en fiks lille styrtaske primært til dagsture, selvom den nu sagtens kan bruges på en længere tur hvor den nemt rummer pung, telefon og et mindre kompaktkamera. Canister Bag rummer 1,5 liter og er udformet som en rund rulle. Den har en strap foran til en lygte samt en stor kraftig vandtæt lynlås til det store rum som er foret med orange stof, hvilket er en fordel når du skal lokalisere dine ting.  Lynlåsen har isat en kraftig orange snor.  Tasken sættes fast på styret ved hjælp af to små remme med vippelås. Der er to små stykker skumgummi som evt kabler på styret ligger an mod.  I hver ende af lynlåsen er der straps til montage af en bærerem, som dog ikke medfølger.  I hver ende er to små halve netlommer, til småting du hurtigt skal have fat i. Tasken er ikke 100 % vandtæt men i praksis skal det virkelig styrtregne før der trænger vand ind.  Størrelsen er tilpas lille til at den fint kan bruges på en dagstur og den passer ligegodt på alle typer styr og cykler. Alternativ kan den også monteres på rammen eller bag sadlen. I forhold til de gængse større styrtasker med rullelukke, giver Canister Bag hurtig adgang on fly til f.eks kamera når der skal skydes et billede.

Framebag er en facon syet taske til montage inden i rammen. Den fås i tre størrelser hvor den testede er den største. Den udfylder rammen fuldtud på rammer i størrelse medium eller 54 cm. Ligesom styrtasken er den heller ikke 100 % vandtæt selvom top og bund er foret yderligere indvendigt med en imprægneret materiale. Tasken hænger under overrøret i tre kraftige og brede velco straps med gummibeskyttelse bag bagsiden ind mod rammen.  Foran befæstes den til skrårøret med to remme med vippelukke. De er tilstrækkeligt lange til at passe på forskellige rammestørrelser. Bagest sidder en tilsvarende rem til at vikle om saddelrøret.

 

Tasken her to lynlåslommer i fuld længde. I højre side det store rum som har to indvendige netlommer mens venstreside er et smalt rum.  Tasken er faconsyet så der stadig er plads til to vandflasker nedenunder, selvom de naturligvis er lidt svære at få ud.  I forhold til mange andre tasker jeg har prøvet kan lynlåsene betjenes uden at skulle holde i tasken.  Med 4,5 liter kan der være forbavsende meget i de to rum, lige fra tøj til powerbanks, snacks, lås og andre små ting. Tasken er faconsyet, så den er bredest forest hvor dine knæ sjældent kommer i kambolage  med den.

Canister Bag er styrtasken for dem som vil have det småt og have let adgang til indholdet. Den er lige velegenet til dagsture som til Bikepacking. FrameBag udnytter den begrænsede plads inde i rammen uden at tilsidesætte vandflaskerne.

Konklusion
De to Restrap tasker er nydelig forarbejdet og udfylder hver for sig de funktioner og behov man har både som dagscyklist og Bikepacker på den længere tur.  Canister Bag er en fiks lille taske primært til dagsture. Den sidder godt og rummer meget. Frame Bag er Bikepckeren som stadig gene vil have adgang til sine vandflasker. Restrap kan købes online direkte hos producenten, eller i Danmark via Slowbike.

Link

CYKELPORTALEN