CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Pack Tap TEST: Pack Tap
Skal du transportere vand i stor stil, er Pack Tap fra Sea to Summit et godt bud. TEST: Pack Tap

Er du til cykeleventyr af den store slags, i områder ,hvor der er langt mellem vandposterne, eller måske bare typen med livrem og seler, der ikke kan få vand nok med for alle eventualiteters skyld, kan en let og sammenfoldbar vandsæk være en god løsning. Outdoor specialisten Sea to Summit’s Pack Tap, er sammenpakkelig vanddunk til  alle former for friluftsliv. Den fås i fire udgaver, fra den lille til den store tørst, mellem 2 og 10 liter. Vi har testet 4 liters udgaven.

Specifikationer

  • Dimensioner: 28 x 28 cm
  • Volumen: 4 liter
  • Vægt: 114 gram
  • Pris: Set til kr. 299,-

Afprøvning
SeatoSummit er en stor producent af stort set alt i friluftsudstyr. Mange af deres produkter finder du i  forretninger for friluftsudstyr, herunder også Danmark. Pack Tap er en kvadratisk vandpose som er udviklet til friluftsbrug, så den kan bruges til meget andet end cykling. Det smarte ved den, er at den ikke i brug, kan rulles sammen, og at selve vandposen ligger godt beskyttet inden i den kraftige forede stofpose.

Selve vandposen er i et folielignende materiale som er smagsneutral, og som kan udskiftes. Det foretages let ved at skrue plastiklåget af og trække den ud igennem lynlåsen på bagsiden. Selve posen er i kraftig condura med fire rembeslag, så posen kan fæstnes på et utallige af måder. Når der skal vand i posen løftes åbnes gummilåget ved hjælp af en kniv eller lignende. Tros en volumen på 4 liter er det i praksis kun muligt at få godt 3,5 liter i den.  Hanen åbnes ved at holde den lille tap op med fingeren hvorefter vandet flyder let.

Ikke i brug,  og tømt for vand fylder og vejer den ikke meget, omkring 100 gram, så den finder let plads i en cykeltaske eller rygsæk.

Konklusion
Pack Sak er et udmærket stykke rejsetilbehør til eventyrcyklisten med behov for at kunne transportere meget vand. Dens udformning gør at den kan finde plads på på bagagebærer og tasker.

Link

 

CYKELPORTALEN