CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Niner Wallet TEST: Niner Wallet
Vi har testet en fiks vandtæt pung der kan rumme lidt af hvert og bruges på et utal af måder til opbevaring af dine... TEST: Niner Wallet

Niner Bikes har netop lanceret to specifikke Bikepacking rammetasker til montage specielt på deres egne cykler via de bøsninger der sidder på over og undessiden af overrøret. Men de har også en stor vandtæt pung i det samme materiale der kan bruges enten med deres produkter eller med alle andre. Vi har testet Niner Wallet.

Specifikationer

  • Materiale: Vandtæt foret Canvas
  • Dimensioner: 190 x 100 x 20 mm
  • Features: Tresidet vandtæt lynlåsåbning
  • Foret indersider, foret smartphone lomme, kreditkort lommer, møntlomme og seddellomme.
  • Vægt: 120 gram
  • Pris: set til kr. 249,-

Afprøvning
Niner Wallet er vel det der nærmeste kan kaldes en forvokset outdoor pung, der foruden de gængse lommer til kreditkort, møntpung og pengesedler også har en stor foret universallomme til smartphones i størrelser op til 80 x 160 mm. Selve pungen er udvendig udført i kraftig vandtæt canvas med en stor tresidet vandtæt lynlås, så den kan åbnes helt. Indvendig er den foret så al indhold ligger trygt og godt og sagtens kan tåle en tur i asfalten.  Ikke så megen snik snak, produktet leverer det som det foreskiver,  samling af de værdigenstande på sikker måde.  Denne tester havde stor glæde af at samle alle sine ting i den og smide den om i ryglommen og  bruge den i dagligdagen da man altid er sikker på at få alle sine vigtige værdigenstande samlet et sted.

Konklusion
Niner Wallet er en fint produkt der kan samle alle dine værdigenstande på en betryggende måde. Den er lige velegnet til at smide i ryglommen som i Bikepacking taskerne eller rygsækken.

Link

CYKELPORTALEN