CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Modl Infinity Tool TEST: Modl Infinity Tool
Modl Infinity Straps er nyeste bud på en fleksibel pakrem, der imponerer ikke bare med sin fleksibilitet og styrke, men også dens mange anvendelser TEST: Modl Infinity Tool

Pakremme har fået fornyet aktualitet med udbredelsen af Bikepacking.  Den klassiske pakrem, har de senere år  fået følgeskab af en række elastiske pakremme.  Til denne test har vi kikket nærmere på Modl Infinity Tool, der kom til verden via Crowdfunding.

Infinity Tool fra Modl Outdoors er et sæt nyttige pakremme med stor styrke der kan bruges til fastgørelse af lidt af hvert

Specifikationer

  • Materiale: SuperLoop: Platinum Silicone (Food-Grade), StudLink: Stainless Steel (304, Food-Grade)
  • Trækstyrke: 32 kg
  • Dimensioner: kort 20 cm,  lang 40 cm
  • Huller: kort 15, lang 31
  • Vægt: kort 6 gram, lang 17 gram
  • Pris:  4 stk 35 Us$

Afprøvning
Infinity Tool er et sæt små gummiremme med en række små huller med en metalklampe i enden. De kan trækkes med det som svarer til 32 kg enkeltvis. Sættet de to sammen kan de trækkes 64 kg og så fremdeles. De er i to længder, en kort på 20 cm og en lang på 40 cm.  Fastpændingen foregår let ved at trække den ene ende gennem metalspændet og spænde til og krænke et af hullerne ud over den lille metalpal på spændet. En rar ting er at remmene ikke ændrer karakter i kulde, de bibeholder deres fleksibilitet.

Denne tester har brugt dem til alt lige fra fastspænding af vanddunke, til sammesnøring af tasker og andre småting på cyklen.  Det er sådan set kun fantasien som sætter grænsen for hvad de små bånd kan bruges til.

Konklusion
Modl Infinity Tool er et godt bud på en universal anvendleig pakrem. De kan bruges på et utal af måder og gerne flere sammen. Oplagt til Bikepacking og turcykling.

Link

 

CYKELPORTALEN