CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Test Levi Commuter Trucker Jacket Test Levi Commuter Trucker Jacket
Levi har lavet en særlig commuter collektion. Vi har prøvet jakken i det populære cowboy materiale Test Levi Commuter Trucker Jacket

Levi-Commuter-02

Mon ikke de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv har stiftet nærmere bekendtskab med de  ikoniske Levi comboybukser. Alle kender de klassiske cowboybukser fra Levi Strauss.  Nyeste skud på stammen er en række produkter tænkt til dagligdagscyklisten. Vi har kikket nærmere på jakken Commuter Trucker.

Levi-Commuter-05

Tekniske data.

  • Vandafvisende, smudsafvisende NanoSphere®-beskyttelse
  • Lugtafvisende Sanitized®-beskyttelse
  • Reflekterende 3 M™ Scotchlite™-tape på de justerbare sidestropper
  • 98% bomuld
  • 2% elastan
  • Størrelser: Small, Large, Xtra Large 2x Xtra Large
  • Vejl. udsalgspris kr. 1299,-

Levi-Commuter-04

Afprøvning
Commuter jakken er en bomuldsjakke i klasssisk Levi snit, men med nogle cykelspecifikke tilføjelser. Den har udluftning i nakken, lidt længere ærmer og tre lommer og en stænkflap på bagsiden samt reflekser.
Snittet er ret stramtsiddende og størrelser ret små. Altså noget man skal have i betragtning når man vælger størrelse.

Det kan diskutteres om bomuld er egnet som cykeltøj. I forhold til andre materialer syntes jeg jakken er en smule stiv og ufleksibel hvilket hæmmer en under cykling.  Jakken har den funktionalitet man som cyklist har brug for og i tilgift får man så en jekke som også er pæn at gå i.  Jakken er kva sin imprænering istand til at holde en mindre byge ud, og langt hen af vejen er den også rimelig vindtæt. Da snittet er ret stramt er der grænser for hvad man kan have på indenunder, en t-shirt eller tynd skjorte går an.

Levi-Commuter-03

Konklusion
Levi har med deres Commuter Trucker Jacket skabt et produkt til den moderigtige dagligdagscyklist som i forvejen er vild med comboytøj.  For alle os andre findes der bedre og billligere alternativer.

Vurdering-3

Link

 

CYKELPORTALEN