CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Hide Your Waste TEST: Hide Your Waste
Vi tester en lille affalds boks som burde uddeles til alle cykelmotionister før et cykelløb. Den signalerer GOD STIL.. TEST: Hide Your Waste

Det burde være en selvfølge at man som cyklist tager sit affald med sig og ikke smider det i vejkanten. Desværre forholder det sig ofte ikke sådan, specielt efter de mange cykelmotionsløb hvor man flere dage efter kan følge løbsruten alene ud fra mængden af smidt affald.  Det er en OMMER kære motionscyklist …

CloseTheCap kendt for deres tilbehør som HideMyBell og  Mudguard.  HideMyWaste er deres nyste produkt og er noget så simpelt som en lille affaldsboks til at sætte på overrøret.

Specifikationer

  • Materiale: 100 % genbrug
  • Størrelse: 47 x 80 x 39 mm
  • Vægt: 28 gram
  • Montage: Gummibånd
  • Pris:  kr. 100,-

Afprøvning
Der er ikke meget hokus pokus i HideMyWaste. En lille fiks boks som hurtigt kan sættes på og tages af med to indbyggede gummibånd på overrøret. Bagsiden er fosynes med et gummiindlæg så rammen ikke bliver ridset. Boksen er affundet i fronten så den fint passer rundt om frempinden og styrfitting.
Princippet er enkelt. Det affald som kan være fra gels ellers energibarer presset ned i den lille åbning. Der kan være forbavsende meget i den. Mere end hvad en typisk sulten motionist vil kunne spise på et længere cykelløb. Når boksen er fuld tømmes den ved at løsne de to gummibånd og åbne den.

Eneste bemærkning er de to meget tynde gummibånd som måske over tid let vil kunne knække specielt på rammer med store rørdimensioner.

Egentlig burde et produkt som HideMyWaste være unødvendigt, men alligevel syntes det at være en god ide til at  få fokus på problematikken omkring affald som “bare” smides i naturen, og burde være en del af tilbehørspakken i de mange doggybacks der udleveres til motionsløb.  CloseTheCap er åben for større bestillinger med løbslogo.

Konklusion
HideMyWaste er et nyttigt lille produkt som burde udleveres til alle cykelmotionsløb, om ikke andet så for at få fokus på problematikken. Som enkelt individ er du også med til at signalerer god stil på cykelstien.

Link

 

CYKELPORTALEN