CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: GripGrab Cyclin’Gaiter Hi.Vis TEST: GripGrab Cyclin’Gaiter Hi.Vis
Vi har testet en lille nyttig tilbehørsdel til dine fødder fra GripGrab TEST: GripGrab Cyclin’Gaiter Hi.Vis

Vi har testet et par ankel overtræk til cykelsko fra danske GripGrab. En seimpel men effektiv måde at undgå at vand løber ned i dine cykelsko.

Specifikationer

  • Materiale: Neopren
  • Dimensioner: 10 x 13 cm
  • Vægt: 27 gram
  • Farve: Hi-Vis gul
  • Størrelser: S/M, L/XL
  • Pris: set til kr. 119,-

Afprøvning
Ankel overtrækket fra GripGrab kan næppe være mere simpelt og enkelt. Det består af to stykker elastisk neopren som er udformet smalt for oven og bredt for neden.

Der er to størrelser at vælge imellem og kun Hi-Vis farven. Personligt syntes jeg den er for meget, men smag og behag er forskellig og synligheden er sikkert ok.

Du starter med at vende vrangen ud på det og trække det på foden med den smalle side opad. Herefter tager du strømper og sko på og trækker overtrækket ned ovre skoen.

Princippet er at vandet løber ud over skoen eller skoovertrækket fremfor ind i det. Også for cyklister som har vandtætte vintersko eller bare ikke bryder sig om at bruge skoovertræk er de en fin løsning, specielt på de dage hvor regnen siler ned.

Neopren er meget tæt hvorfor du ikke skal forvente at du kan ånde i helt samme grad. Dette forstærkes yderligere hvis de benyttes sammen med et sæt helt lukkede skoovertræk også i neopren.

Er du ikke den store fan af de helt lukkede skoovertræk er Cyclin’gator et udmærket kompromis.  I vores optik er ankelskoovertrækket primært egnet til landevejscyklister der kører uden skærme og i kraftigt regnvejr.

Neopren er ret sart, så en tur i tørretombler er ikke nogen god ide. Lad den lufttørre og helst udendørs.

Konklusion
De små neopren ankel overtræk er et stykke nyttigt tilbehør til de regnfulde dage. De kan benyttes alene eller med andre skoovetræk.

Link

CYKELPORTALEN