CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den danske sommer er ofte ret uforudsigelig. Derfor er det som cyklist rart at have lidt supplerende cykelbeklædning til de kolde eller våde dage....

Den danske sommer er ofte ret uforudsigelig. Derfor er det som cyklist rart at have lidt supplerende cykelbeklædning til de kolde eller våde dage. Vi har kikket nærmere på en kompakt vindjakke, en vindvest og nogle løse ærmer og ben fra Descente.

Velom Jacket
Denne jakke består af en meget tætvævet micro-denier nylon. Den er vindtæt, vandafvisende og åndende.  Der er fuld lynlås

 • Velom Fabric™ som er meget let og kompakt
 • Fleece i kraven
 • Vægt under 100 g (98 g)
 • Reflekser for og bag
 • Pris 525,-

Pro-V Mid Sivless Windlayer
Her kombinerer Descente en vindvest og svedundertrøje i et og samme produkt.

Pro Wind™ er en kombination et lag med 94 % polyester og 6% Spandex og et andet lag af den fineste makrosilke. Denne kombination giver god isolation samtidig med god varme og svedtransport.
Pris 375.-

Coldout leg and armwarmers
Mange er meget begejstrede for løse ærmer og ben. Personligt har jeg altid syntes at de fleste af de produkter der var på markedet gav flere problemer end fordele.  Descente adskiller sig ved at have en udformning som er tæt på det som opleves på langærmede trøjer og lange bukser.

 • Anatomisk snit med flere paneler
 • Elastiske gummi grips som holder dem på plads
 • Flade sømme
 • Micro ColdOut™  for varme og åndbarhed
 • 5 forskellige størrelser
 • Pris pr. del kr. 225.-

Afprøvning.

Velom Jacket
Denne jakke er en fornøjelse at bruge. Den er super tynd og let og fylder ikke mere end i håndfuld sammenpakket, så den kan man altid finde plads til i saddeltasken eller baglommen. Den specielle overflade gør at vinden brydes så den ikke plafrer som meget som andre tilsvarende jakker.  Den er vindtæt men samtidig åndbar.  Desuden klarer den let en mindre regnbyge.

Pro-V Mid Sivless Windlayer
Decente har kombineret en vindvest og svedundertrøje i et og samme produkt og er sluppet godt fra det.  Det er lang tid siden jag har haft en svedundertrøje på som føles så behagelig. Den er et hit som man efter at have prøvet den har svært ved at undvære.

Coldout Arm and Legwarmers
Normalt er jeg ikke nogen varm fortaler for låse ben og ærmer, men disse produkter fra Decente har fået mig til at skifte mening.  Først og fremmest fordi forarbejdningen er klasser bedre end hvad jeg har set på konkurrenterne specielt mht til pasform og detajler som bl. a kommer til udtryk i lynlåse på benene og de elastiske grips som virker.  Både ærmer og ben bliver hvor de skal.

Konklusion
Disse tre produkter sætter nye standarder for supplerende og funktionel cykelbeklædning.  Specielt vindvesten er en vinder som på fornemmeste vis kombinerer svedundertrøje og vindvest i et og samme produkt. Jakken og de løse ben og ærmer er begge produkter som er over gennemsnittet og i en meget fornem håndværksmæssig udførsel.

 

CYKELPORTALEN