CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: De Widget Strap Deck TEST: De Widget Strap Deck
Med Strap Deck monteret kan du transportere andet kun dine vandflasker. TEST: De Widget Strap Deck

Med få midler er det muligt at montere endog rigtigt meget ekstraudstyr på sin cykel. Som Bikepacker/ Gravelcyklist kan man købe sig fattig i tasker, men med forholdvis simple midler er det muligt at finde plads til meget af det udstyr man måske i forvejen har.

drjOnbagworks er en lille engelsk foretagende der laver forskelligt tilbehør meget af det som 3D printning. De har også udførlige gør det selv guides til hvordan du selv syer dine Bikepackingtasker.  Strap Deck er en lille plade der fås i tre forskellige størrelser som skrues i de eksisterende flaskeholder gevind, og herved gør det muligt at monteret alt andet end lige vandflasker.

Specifikationer

  • Materiale: 3D printet plast
  • Dimensioner: 150 x 53 x 11 mm
  • Vægt: 13 gram
  • Pris: kr. 200,- stk

Afprøvning
Vores testeksemplar var den mellemste størrelse som er godt 15 cm lang og 5 cm bred. Den er udført i noget slagfast plastik og udstyret med huller i midten der passer til standard flaskeholder bøsninger.  Der medfølger en bred beskyttelsestape, der er ret nyttig til at beskytte stel og specielt forgaffel. Skruehullerne  er undesænket så boltene ikke rager ud. Disse er rigeligt store så pladen kan forskydes en smule. Ud over de to huller er der også tre aflange sliske huller så der er rig mulighed for anden montering. Selve holderen er en smule buet, så det man spænder fast bliver holdt væk fra hjulet. På hver side er der fem huller til fastgøring af remme. Disse følger ikke med.  Holderen kan både sidde på forgaffel og stel.

Som det fremgår af billedet har vi prøvet dem med lidt af hvert.  Naturligvis er

der grænser for hvor meget der kan lastet på dem specielt på forgaflen men også fordi der ikke er nogen bund på holderen som understøtter. Det betyder så til gengæld at holderen er rimeligt diskret uden noget monteret, og at tingene kan flyttes op og ned efter behov. Typisk er to tre remme og helst de fleksible i gummi rigeligt til sikker fastgørelse.  Strap Deck er en fin og fleksibel løsning til montering af dit picpak, lige fra tasker til kogegrej og soveposer.

Konklusion
De Widget Strap Deck er en fin og fleksibel løsning til montering på stel og forgaffel i de eksisterende bøsninger. De udvider mulighederne betragtligt for hvad du kan spænde fast på din cykel

Link

CYKELPORTALEN