CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Continental Ultra Sport er et træningsdæk til motionisten som stiller høje krav. Dækket består af  tre lag lærred med en vævning på 84 tpi....

Continental Ultra Sport er et træningsdæk til motionisten som stiller høje krav. Dækket består af  tre lag lærred med en vævning på 84 tpi. Bekvemt gennem let styring og optimal vedhæftning. God punkteringsbeskyttelse. Attraktiv profildesign giver god kørsel ligefrem og tillader høje kurvehastigheder.

Dækket fås i 5 farver, som foruden den klasssiske sorte er blå, rød, gul og hvid. Dimansionere en 700 x23 mm populæsrt kaldet 23-622 i to versioner som almindleigt kanttrådsdæk som vejer 320 g og som foldedæk som vejer 250 g. 110 pci

Afprøvning
Dækkene er ret svære at få af og på, trods der er tale om et foldedæk.
De ruller godt men mønsteret i siderne gør at man skal passe en smule på i sving ved høj fart hvor de virkelig tager ved. Hvis man ikke lige er forberedt foranlediges man til at modstyre og så går det galt.

Konklusion
Ultra Sport er et udmærket dæk til den helt almindelige motionist som gerne vil have en alsidigt dæk til helårsbrug. . Slidstyrken er over gennemsnit og specielt regnvejrsegenskaberne er rigtigt gode.

Link

CYKELPORTALEN