CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale er først og fremmest kendt for nytænkning på cykelområdet, men også på tilbehørsiden har de ofte brudt med den gængse vanetænkning og lanceret...

Cannondale er først og fremmest kendt for nytænkning på cykelområdet, men også på tilbehørsiden har de ofte brudt med den gængse vanetænkning og lanceret produkter som er anderledes.  3 Season Glove Plus er en handske som gemmer på en lille overraskelse.

  • Contents Back: 67% nylon, 15% neoprene, 13% spandex, 4% polyester, 1% polyurethane
  • Contents Palm: 90% synthetic leather, 10% neoprene
  • Contents Thumb: 50% synthetic leather, 48% polyester, 2% polyurethane
  • Contents Over Glove: 75% polyester, 22% polyurethane
  • Thermaflow fabric on back of hand is insulating and soft
  • Water-resistant lightly padded palm improves rider comfort
  • Soft, fleece-covered thumb for a comfortable wipe area
  • Reflective accents add visibility

 

Afprøvning
Ved første øjekast ligner handsken en trefingers vinterhandske, men under det løse overtræk gemmer sig en fem fingers handske. Umiddelbart virkder det jo smart at at en handske som kan bruges under flere forhold. Selve handsken er lækkert udført i syntestisk læder med forstærkninger på de rigtige steder i håndfladen og omkring tommelfingeren.  Overtrækket er vindtæt og vandafvisende, og omdanner handsken til en tre fingers handske til når det er rigtigt koldt og blæsende.  Overtrækkes gemmes væk under den lille flap og vupti har men en almindelig fem fingers handske.   Ideen er god men i praksis syntes den ikke konsekvent nok.  Selve flappen er så lille at det sammenfoldede overtræk efterlader en stor høj knold på oversiden af handsken.  Selv ved megen stor omhyggelighed med at folde overtrækket pænt sammen,  lykkedes det mig ikke at få den tilstrækkelig lille.  Det kunne være løst ved at have gjort flappen en lille smule længere og bredere.  Det er synd da det ødelægger helhedsindtrykket af en ellers god og velfungerende handske.

Konklusion
Selve ideen med det løse overtræk er sådant set god nok, men desværre lever handsken ikke helt op til forventningerne i praksis. Det sammenfoldede overtræk fylder i praksis for meget og bliver hurtigt et irritationsmoment. Det burde med små modifikationer kunne gøres bedre og specielt af et innovativt firma som  Cannondale.

Vejl. udsalgspris kr. 229,-

Link

CYKELPORTALEN