CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

  BikeBrother er et nyt dansk cykeltøjsmærke hvis motto er: Høj kvalitet til billige priser!   BikeBrother har lagt vægt på lækkert design og...

 

BikeBrother er et nyt dansk cykeltøjsmærke hvis motto er: Høj kvalitet til billige priser!   BikeBrother har lagt vægt på lækkert design og god komfort. BikeBrother produkter er udvalgt af to cykelfanatiske brødre der lever og ånder for cykling.  De to brødre har etableret BikeBrother da de mente at der var stor mangel på et kvalitets cykeltøj mærke til billige priser.

BikeBrothers kollektion er både målrettet dem som bruger cykling som motionsform og professionelle. I skoven, på landevejen eller på vej til og fra arbejde. Alle kollektioner kan anvendes til alle 4 årstider og omfatter  et stort udvalg i alt fra t-shirts, shorts, langarmede trøjer, bukser, bandana, skoovertræk mv.  Til denne test har vi kikket nærmere på deres standard bukse uden seler samt en trøje og bukser i Limited Edition.

Team T-shirt – LIMITED EDITION
Lækker t-shirt i rigtig god kvalitet. Der er 3 lommer bagpå og fuld længde lynlås foran. LIMITED EDITION er en kollektion der der designet af Anders Sejersen. Anders Sejersens design blev udvalgt blandt de mange flotte designs der deltog i BikeBrothers  konkurrence: “Design dit eget cykeltøj.”  Cool Max vævning for bedre svedtransport. Farve Sort/grøn. Størrelser: Small, Medium, Large og Ekstra Large. Vejl. udsalgspris kr. 249,-

Team shorts – LIMITED EDITION
Seler i net materiale, der gør shortsene mere åndbare i ryggen. Udført  i Lycra og med Coolmax siddeindlæg. Farve sort/grøn. Størrelser: Small, Medium, Large, Ekstra Large og Ekstra ekstra Large.   Vejl udsalgspris kr.  249,-

Aktive shorts
BikeBrother Active shorts uden seler Der er indlæg i disse shorts og de er lavet i et flot og enkelt design. Disse short er lavet af lycra med udvendige syninger. Farve: Sort, Størrelser: Small, Medium, Large, Ekstra Large.  Vejl udsalgspris kr.  199,-

Afprøvning
Trøjen i sort med grønne logo staferinger og striber er stifuldt designet og ser subjektivt meget dyre og ekslusiv ud. Pasformen er sporty og tætsidende i livet.  De to siddelommer nås let fordi de er skråtstillet. Det er en stor behagelighed med den fulde lynlås, som dog er noget spinkel.  Trøjen sidder godt og går tilstrækkelig langt ned i ryggen og bliver for den er pga. af antislip syningerne i livet.

Bukserne med seler sidder generelt observeret ret godt, dog er benene en smule stramme og knap så fleksible som man kunne ønske sig. Coolmax kunstskindet kommer til sin ret på de varme dage, hvor de ventilerer bedre end gennemsnittet.

Basisbukserne uden seler er lidt af et hit. De har udvendige syninger og sidder for prisklassen fremragende. De er super behagelige at have på så selv cykelbuksmodstandere vil kunne lide dem. Indlægs kunstskinnet er bortset fra det manglenede Coolmax de bedste af de to på de testede bukser.

Konklusion
Cykeltøjet fra  Bikebrother er et sæt godt basis cykeltøj, i et flot design og til en god pris.  Perfekt til nybegynderen og som træningstøj i dagligdagen. Specielt basisbuksen imponerer.

Link

CYKELPORTALEN