CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: AGU Venture Roll Bag TEST: AGU Venture Roll Bag
Vi har testet en fiks lille universel anvendelig styrtaske fra AGU TEST: AGU Venture Roll Bag

Med Bikepackingen’s indtogsmarch, har styrtasken fået lidt af en renæsance, og er nu et produkt der bruges af flere og flere cyklister som alternativ eller supplement til den lille saddeltaske. Agu Venture Roll Bag er en lille fiks styrtaske med lynlåslomme for nem og hurtig tilgang samt et par små netlommer i hver side.

Vi har testet en fiks lille styrtaske fra AGU som kan finde plads på næsten alle cykelstyr

Specifikationer

  • Materiale:  100% Genanvendlig Polyester (Greensphere)
  • Dimensioner: 20 x 10 x 10 cm
  • Volumen: 1,5 l
  • Features: 3M reflekser, vandafvisende lynlås, netlommer, lygteholder
  • Vægt: 90 gram
  • Pris: kr. 259,-

Afprøvning
Saddeltasken har gennem mange år haft en central placering på mange cykelmotionisters udstyrsliste.  Nu får den selvskab af en ny taske afledt af de populære Bikepacking tasker.
AGU Venture Roll Bag er en lille fiks styrtaske til det kun mest nødvendige.  Dens beskedne størrelse og vægt gør at du i praksis ikke mærker meget til den. I tilgift får du så hurtig og bekvem adgang til dit gear mens du cykler. Den fungerer lige godt på drop- som flatbar styr.

Selve fastgørelsen er med tre remme, hvor de to øverste der går rundt om styret har en låsefunktion. Remmene er meget lange, hvilket betyder at de med fordel kan kortes af, hvis den udelukkende skal sidde på styret. De lange remme gør så også at tasken kan placeres lavt inde under styret på mountainbikes eller bruges som en lille saddeltaske.  Bag på tasken er en lille rem med Velcro  beregnet til at nå rundt om kronrøret. Den er underligt nok så næsten for kort, specielt hvis du har en cykel af lidt ældre dato hvor kablerne ofte vil være i vejen.  I praksis  betyder det dog ikke alverden, og man kan altid bare fæstnes den til kablerne.

Det store hovedrum er foret indvendigt og adgangen foregår øverst gennem en vandtæt lynlås.  Den kan rumme alt det mest væsentlige som telefon, slange, lappegrej og en lille pumpe.

På fronten sidder et par stropper til fastgørelse af f.eks en lygte. På siden sidder to små netlommer med reflekser for god synlighed fra siden. Tasken virker meget slidstærk omend ikke helt vandtæt hvis regnen styrter ned.  Der er meget snobberi omkring landevejscykling og styrtasker, men så længe en styrtaske ikke bliver for stor og tung, er den en stor behagelighed at cykle med, da man altid har direkte afgang til sine ting.


Konklusion
AGU venture Roll bag er en lækkert forarbejdet lille kompakt styrtaske til dem som kun har brug for det mest nødvendige. Den påvirker ikke dine styregenskaber og vil derfor være lige velegnet til både on- som offroad cyklister. Den er primært til mindre dagsture.

Link

CYKELPORTALEN