CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

I en meget tiltrængt juleferie, har noget af tiden foregået på de mørke landeveje og de kulsorte skovstier for at teste tre forskellige cykellygter...

I en meget tiltrængt juleferie, har noget af tiden foregået på de mørke landeveje og de kulsorte skovstier for at teste tre forskellige cykellygter der hver især repræsenterer tre forskellige brugstyper indenfor kategorien af battericykellygter. Bylygten,  allroundlygten og imponatorlygten…

Spectra CityLite
Dansk udviklet og designet cykellygte sæt som forener flot design og funktionalitet i en’ kompakt enhed.  En lygte man altid kan have med sig i lommen klar til brug.

Leyzne Super Drive
Kraftig 460 lumens cykellygte efter lommelygte princippet.  Det genopladelige batteri oplades via USB stikket på din computer.  Den kraftige lyskegle er god til dem som cykler stærkt da den lyser langt frem på landevejen.
Lygten har tre lystyrker.

Magicshine MJ-872
Med hele 1600 lumen, så er vi for alvor kommet op i cykellygternes superliga.  Med 4 kraftige lysdioder  og en enorm spredning bliver alt omkring dig oplyst.  Heldigvis kan man skrue ned for lysstyrken, som på maksimum er blændende stærk.

Har du ikke set lyset endnu og vil vide mere så læs vore test af de tre lygter i løbet af kort tid.

CYKELPORTALEN