CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern Vektron Tern Vektron
Verdens mest kompakte foldecykel med Bosch centermotor præsenteres på Eurobike. Tern Vektron

Tern-Elektron-02

Under sloganet “Reboot Your Commute” lancerer foldecykel specialisten Tern Bicycles i samarbejde med Bosch verdens mest kompakte elektriske foldecykel med centermotor.

“Elcykler kan fundamentalt ændre vores måde at komme rundt i byen på,” udtaler Josh Hon, Grunlægger og Team Kaptain for Tern. “Bakker og modvind er pludselig ikke noget problem og de reducerer køretiden uden at man behøver at blive svedig, men alligevel at kunne røre sig. Det er derfor folk har taget dem til sig. Men de er stadig næsten umulige at transportere i en bil eller med offentlig transport. Vores nye Vektron løser dette problem.”

Tern-Elektron-04

Tern Vektron er en Bosch e-bike som du kan tage med alle steder. Den foldes sammen på 10 sekunder til samme størrelse som Tern’s øvrige foldecykler. Sammenfoldet kan den let trilles ind i et tog eller lægges i bilens bagagerum.  Takket være et 300Wh Bosch batteri er rækkevidden mellem 50 og 100 km på en opladning.

Med dens patenterede justerbare frempind passer Vektron til personer mellem 140 og 195 cm. Den har lavt tyngdepunkt  og med den robuste bagagebærer kan den monteres med et Thule Maxi Seat.

Tern-Elektron-03

Tern Vektron opfylder ISO4210 og EN15194 testkrav med stor margen. Ud over elmotoren har Vektron Deore hydruliske skivebremser og integreret dynamolys. Tern Vektron bliver officielt præsenteret på Eurobike messen hvor der er mulighed for at prøvekøre den og deltage i konkurrancen om at vinde en.  Vektron vil blive finansieret via en Kickstarter kampagne i efteråret og forventet på markedet i foråret 2017 til en pris på godt 3300 Euro.

Link

 

 

CYKELPORTALEN